Másnak is elege van a tápszerezésből, mert túl nagy macera?
Figyelt kérdés
Főleg éjszaka2022. szept. 30. 20:41
1/22 anonim válasza:
És ha macera? Akkor nem adsz a gyereknek enni? Lesz még ennél nagyobb macera is....
2/22 anonim válasza:
Nekem egyszerűbb volt, mint 2 óránként,1 órát szoptatni.
3/22 anonim válasza:
Mitől macerás éjszaka? Cumisüveg melegítőben benne áll a víz, tápszer adagolóban ki van mérve a tápszer. Beleönt, összeráz, kb.20 másodperc.
5/22 anonim válasza:
Az én fiam is tápszeres volt sajnos, de soha eszembe nem jutott, hogy macera meg hogy elegem legyen belőle. A gyerek éhes, adni kell neki enni és ezt eheti, mert nekem nincs tejem, pedig már kézzel fejtem azt az icipicit ami kijött, tiszta véraláfutásos voltam, hogy mégis kapjon anyatejet is. Teljesen természetes volt, hogy ez a dolgom.
7/22 anonim válasza:
Éjszaka macerás, de már "megszoktam". A lányom 2 éves koráig kérte éjjel is, most a 20 hónapos fiam is. Ez van, majd vége lesz ennek az időszaknak is.
8/22 anonim válasza:
Emlékszem, anno eü szakközépben, csecsemőgondozás órán röhögtünk, mikor az anyatejes táplálás előnyeinek felsorolása úgy kezdődött, hogy kéznél van, olcsó, nem kell melegíteni.
Amikor szültem, jöttwm rá, milyen igaz.
9/22 anonim válasza:
Lesznek itt még nagyobb macerák😂
Amíg friss anya voltam, azt hittem, hogy ezek a legnagyobb gondok. Ahogyan nő a gyerek, úgy fog nőni a macera is. 😁
10/22 anonim válasza:
Én se szerettem, de főleg a második babánál, aki anyatejes volt, jöttem rá, milyen pepecselés volt.
Dehát tök mindegy, elege van az embernek, vagy nem, a babának enni kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!