Katolikus keresztelő Szentendrén vagy környékén mindenféle macera nélkül?
Szinte mindenhol kérik a keresztszülőktől a papírokat hogy meg van keresztelve, bérmálva.
Nincs meg nekik? Ahol bérmáltak, ott kiadja a pap!
Ha ez nincs, mert nem is volt, kérdezd meg a papot ahol szeretnéd a keresztelőt, egy boríték láttán engedékenyebbek ;)
Nagybáttyám Lengyel, aki a keresztapa lett, ő még igazolást is hozott hogy gyónt, mert ott azt is kérik a keresztszülőtől!
kisfiam a Péter Pál templomban lett megkeresztelve :)
nagyon nagyon kedves a pap és laza! :)
nekünk se volt templomi esküvőnk, én nem vagyok megkeresztelve, a keresztszülők pedig csak megkeresztelve vannak, nem bérmáltak.
ezeket elmondtuk, meg kellett ígérnünk, hogy keresztény szellemben fogjuk nevelni és megkaptuk az időpontot a keresztelőre :) igaz nálunk pont én ragaszkodtam a keresztelőhöz, a papnak szimpatikus volt ez :)
a plébánián tudtok vele beszélni, Blankenstein György azt hiszem, lehet nem jól írtam a vezetéknevét :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!