Keresztelő alkalmából milyen ajándéknak örülnél, ha kapna 5 hónapos kislányod?
Én valami személyesnek örülnék. Pl. én mindig valami takarót viszek, vagy ágynemű garnitúrát. Magam készítem. Soha semmit nem készítek, de keresztelőre ezt kapják tőlem. Patchwork takarót.
Nem szeretnék gyerekékszert, az biztos. De mindenki másnak örül. Talán megkérdezheted a szüleit is.
Üdv, 27 hkm
Hát nem tudom, engem az sem bántana, ha nem kapna semmit. Annak örülnék, hogy az az idő, amit együtt töltenek majd néha a gyerekemmel, az szép emlék maradjon majd a porontyaimnak. Állatkert, kirándulás, együtt sütögetés a kertben.
A lányomnak már felkértük a keresztszülőket. Ők azt mondták, hogy csak azzal a feltétellel, hogyha velünk történik valami, akkor ők szeretnék tovább nevelni. Hát kell ennél több?
2.vagyok
Na igen,szép és jó ha törődnek vele,így is kéne lenni.De pl az én kislányomnak a bátyámék a keresztszülei és le se sz@rják.Ezt nem lehet előre tudni.Én se gondoltam volna hogy a saját testvérem így fog viselkedni.Már ezerszer megbántam hogy őket kértem meg.:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!