Megutálta a tápszert? Többi lennt.
Kisfiam 7 hónapos tápszeres baba 2 étkezés van kiváltva főzelékkel még csak próbálkozunk a lènyeg, hogy pár hete amikor kap tapszert reggel délben este és èjszaka, eszik olyan 100 at ès elkezd tőle ökölődni úgy köpi ki a cumisüveget. Aztan böfiztetem eltelik kb 5 perc és jó esetben elfogadja iszik újabb 50-60 at kb és megint ökölődik nem fogadja el... megint séta ès van mikor utana el se fogadja mar ès így nagy nehezen eszik 150-160 mlt kb 20-25 perc alatt. Volt olyan is hogy vissza dugtam a cumisüveget szajaba ökölődött ra 2mp mulva meg nem ès itta. Mostmar ott tartunk h 80 mlt iszik ès ökölődik utana nem fogadja el csak késöbb. Volt h raktam neki bele sinlacot úgy meginta miutan ra tudtam venni h a maradekot kostolja meg. De nèha előfordult h úgy sem kellett neki de akkor keves maradt.
Múlt héten pl egesz jól evett tápszert akkor is 2-3 szorra itta meg ez olyan 3 napig tartott csak.
Ugyan ilyen cumisüvege van a vízhez is annal soha nem ökölődik szóval szerintem nem a cumifej a gond.
Lehetséges hogy nem ízlik neki de mivel èhes egy bizonyos mennyisèget megiszik?
Beba expert ro HA 2-t eszik elèg règóta. Csak HA kapott eddig.
Kipróbáljak más tápszert hát ha azt szívesebben issza és nem szenvedünk îgy?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!