Tápszeres kisbabának mennyi teát-vizet kell adni,ha egyáltalán kell adni?
Figyelt kérdés
2021. dec. 27. 10:48
1/11 anonim válasza:
Nem kell semmit pluszban. Elavult tanács.
A tápszer ugyanúgy szomjoltó is, mint az anyatej, hisz 90 %-a víz.
3/11 anonim válasza:
Egyik gyerekemnek sem adtam külön. A kánikula kivétel volt, mert akkor voltak szomjasak is, de ezen kívül elég volt csak a tápszer.
Mindhárom gyermekem tápszeres volt, ebből 2 már kiskamasz :)
4/11 anonim válasza:
Mindkét (tápszeres) gyerekem akkor kezdett el inni pluszban, amikor már volt(ak) kiváltva étkezés(ek). Amíg minden étkezésre tápszert ittak, meg sem próbáltam adni nekik, minek? A tápszer vízből van. Később sima vizet ittak amúgy.
5/11 anonim válasza:
Nem kell adni, viszont az én tápszeres babám a nyári hőségben csak úgy nyakalta a vizet
6/11 anonim válasza:
Hát nem tudom milyen tápszert kapnal mostanában, de nálunk a Miluakármi.mellett kellett babavíz, majdnem kiszáradt a gyerek. Simán megivott már pár napos korában is fél-egy devi vizet.
7/11 anonim válasza:
Noveremnek tapszeres volt a lanya. Es nem igens szerint kapta. 3 orankent az elejen es a doki tanacsara a 3 oras idovallumok kozott vizet/ teat kaphatott ha igenyelte.
8/11 anonim válasza:
Az én babám extrém hasfájós volt, 2 hónapos korában javasolta gyermekgasztroenterológus, hogy nyugodtan adjak neki egy kis babavizet, teát, akár 50 milit is étkezések között, ha megissza, de pár kortyot legalább. Rengeteget enyhült is a hasfájása! De ha nincs ilyen gondotok, akkor nem kell adnod...
9/11 anonim válasza:
Hát nem tudom, az én 3 hónapos lányom szája cserepesre szárad ha nem adok neki inni a tápszer mellé.
Nekem védőnő és a gyerekorvos is javasolta hogy adjak inni ha elfogadja.
10/11 anonim válasza:
Mimdig adok neki anyatej mellé is.
Mi is iszunk leves után is, pedig az is víz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!