Milyen luxuscikkeket lehet újszülöttnek, kisbabának venni?
Amit bánok, hogy nem vettem, az egy elől/hátul hordozós kabát. De az első gyerek előtt nem tudtam, milyen jó lenne, a második előtt meg már sajnáltam rá a pénzt. Egy olcsó előlhordozós kabim volt, hordozós takarót vettem hozzá, az amúgy nagyon jó.
Még van zoknirögzítő, amire sosem jutottam el, hogy vegyek, hogy ne csússzon le a zokni.
Hat amire te gondolsz: 4 moms pihenőszék, patronos pelenkakuka, kamerás bébiőr, párásító, sterilizáló, elektromos mellszívó, hintaszék
De ezek nem luxuscikkek.. luxuscikk pl a fendi baby cuccok vagy bármi designer baba dolgok.
Szerintem ezek inkább praktikus dolgok. Lehet azt mondani, hogy nem szükségesek, de ennyi erővel nagyon sokminden nem lenne az, amit mégis megveszünk. Kezdve akár a kisággyal, vagy a fürdető káddal, eldobható pelenkával, stb. Régen is elvoltak ezek nélkül az emberek. :)
Ami megkönnyíti az életedet, azt vedd meg! DE ne előre szerintem, mert lehet bekészíted az adamo hintát, az állványos bölcsőt, a szoptatós fotelt, meg a nemtudom mit, aztán a gyerek eldönti, hogy köszöni neki nem tetszik, vagy neked nem kényelmes a használata. :)
Ami szerintem praktikus, de nem létfeltétel, az egy nagyon jó autós hordozó (már ha sokat autóztok). Ami az autóba egy bekattintás, illetve a babakocsi vázba is 2 másodperc bepattintani. Szerintem egy áldás, hogy nem kell húzni-vonni a biztonsági övet, pakolászni a gyereket, stb.
Ha kell a gyerkőcöt pakolászni (pl. nem hordozós korú már), akkor pedig a kifordítható autós ülés az áldás, amíg nem ül be magától.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!