Hogyan lehet biztosítani a baba fejlődéséhez szükséges érintést tápszeres babánál?
Annyiban nem hülyeség a kérdés, hogy sokan büszkék rá, hogy a gyerek egyedül issza a tápszert. Van aki még csak nem is felügyeli közben és képes betenni a kiságyba, hogy szolgálja ki éjjel is magát a baba.
Na amíg erről nem hallottam, én se értettem, hogy miért ne kötődne.
Nagyobb gyerekem 4 hónapos korától lett teljesen tápszeres, de amíg csak kapta (2 éves koráig itta) ölben félig fekve-ülve kapta hozzám vagy az apjához bújva. Akkor is, amikor mar simán ivott pohárból.
Nem kapott kevesebb bőr-bőr kontaktust, mint a végig anyatejes testvére.
Kezdetektől tápszeres a kisfiam, mindig magamhoz ölelve etettem, a mellkasomon aludt rengeteget, úgy hogy csak melltartóban vagy toppban voltam hogy a mellkasomon a bőrömön legyen a feje , sokat játszottam vele, masszírozás fürdés előtt stb, hordozni soha nem hordoztam.
Olyan ragaszkodó kis okos, hogy azt el sem tudom mondani!
Nincs miért aggódnod hidd el!!
Megosztanád kérlek, hogy miért, mit olvastál a könyvben? Engem tényleg érdekel. Úgy gondolom, hogy mivel én is ölelve adtam a tápszert, ölemben, magam mellett, hordozva altattam és azon felül is eléggé sokat voltunk akár csak annyira is testkontaktban, hogy játék közben valahogy hozzám ért, megtettük a magunkét. Nincs semmiféle baj a kötődésével. Pedig császaros is lett, mondjuk nálunk nem volt más opció, medencevégű kisfiúval.
Egyébként, már ha nem trollkodsz, elárulnád, hogy miért választottad el, ha ilyen jól tudod, hogy nem jó neki? Hiszen ha együtt alszotok, szinte fel sem ébredsz arra, hogy szopik, ő is jobban alszik. Nem értelek. Én nem támadlak, csak egész egyszerűen nem értem az észjárásodat ezekben a kérdésekben. Miért prédikálsz vizet, ha bort iszol?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!