Érdekes ha egy növénynek vagy állatnak megadunk mindent ami a fejlődéséhez szükséges, védelem, táplálék stb. a maximumot produkálja, nagyra nő, erős lesz, kiteljesedik stb. de ha egy gyermeknek mindent megadunk akkor elkényeztetőik életképtelen lesz?
Figyelt kérdés
2021. ápr. 17. 13:39
1/6 anonim válasza:
Ha túlöntözöd a növényt, az is elrohad.
2/6 anonim válasza:
Akkor fog valami jól nőni, ha mindenből pont annyit adsz neki, amennyire szüksége van. A túl sok is káros mindenből, nem csak a túl kevés.
Nem mellesleg egy háziállatot pont ugyanolyan egyszerű elkényeztetni, mint egy gyereket, és ez nem azon múlik hogy mindent megadsz-e ami a fejlődéséhez kell.
3/6 Mojjo válasza:
Amikor valaki nem tudja megkülönböztetni a fizikai szükségleteket a neveléstől.
De legalább nem a szabadalmi hivatalban loptad ezt a zseniális meglátásod, az is valami...
4/6 anonim válasza:
Az elkényeztetett gyerek definícióból eredendően nem kaphatott meg mindent. Hiányzik neki a mértékletességre és egyéb jó emberi tulajdonságokra való nevelés!
5/6 Barnabas333 válasza:
Én rengeteg vitamint kaptam gyerek koromban és 190cm lettem, a csontjaim mint az acél. Szüleim mindketten alacsonyak. Ez így jó válasz neked?
6/6 Wadmalac válasza:
Látva a mostanában nagy divattá vált hónaljkutyák általános habitását, nem látom, hogy az elkényeztetés annyira eltérő eredménnyel járna ember és állat esetén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!