Átköltöznél a Marsra, ha az élethez szükséges körülmények meglennének?
A Mars évezredekig nagyon más lesz, mint a Föld.
Még ha meglesznek a körülmények, akkor is. Évszázadokig csak városokban lehet majd ott élni. Ha kilépsz, akkor űrruha.
Szerintem vannak olyan emberek, akik belvárosi lakásban laknak és életükben nem lépnek burkolatlan földre.
Nekik nem lenne minőségi változás, csak a gravitáció.
Nem.
Mert ott alacsonyabb a gravitáció, elgyengülnének az izmaiméd a csontjaim.
#1-nek
Nekem gyanús, hogy olyan narancssárgás a bolygó
Én semmiképp sem.
Nekem kell a természet, a fák, a zöld, a szabadban lét. Nekem Budapest meg a lakás is konkrét szenvedés.
Ráadásul embermentes helyen töltődöm igazán, például egy 20 km-es túrán az erdőben, ahol fák, mohák, egy kevés virág, madárcsicsergés és egész nap csak 6 másik ember, ők is szembejövő turisták.
Amúgy szerintem a legtöbb embernek kell a természet közelsége így vagy úgy. Nem lehetünk bezárva, totál mesterséges körülmények között egy falanszterben. Mi is élő szervezetek vagyunk, a természet része.
Ezért is inkább a Földre kellene vigyáznunk és még MA átalakítani a világgazdaságot, abbahagyni a hatalmas ütemű termelést-fogyasztást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!