Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Átköltöznél a Marsra, ha az...

Átköltöznél a Marsra, ha az élethez szükséges körülmények meglennének?

Figyelt kérdés
Hasonló körülmények lennének mint a Földön, amit szokni kellene, pl az ég színe, 1 év mennyi ott, gravitáció, Stb...

2020. dec. 1. 20:33
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
34 szavazat
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
87%
ott nincs fidesz, tehat igen.
2020. dec. 1. 20:46
 2/15 anonim ***** válasza:
47%
Hülye kérdés már bocs. Soha nem lesznek ott olyan életkörülmények, mint a Földön. Leszarom, h milyen színű az ég, ha nincsenek növények, kutya, macska, sündisznó a kertben, stb, stb. Ha meg minden pont olyan lenne, mint a Földön, akkor minek mennék el?
2020. dec. 1. 20:47
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Csak ha vannak ott olyan földönkívüliek, amelyek tetszenek nekem... 😅😇
2020. dec. 1. 21:34
 4/15 anonim ***** válasza:
89%

A Mars évezredekig nagyon más lesz, mint a Föld.

Még ha meglesznek a körülmények, akkor is. Évszázadokig csak városokban lehet majd ott élni. Ha kilépsz, akkor űrruha.

2020. dec. 1. 21:37
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem vannak olyan emberek, akik belvárosi lakásban laknak és életükben nem lépnek burkolatlan földre.

Nekik nem lenne minőségi változás, csak a gravitáció.

2020. dec. 1. 21:54
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

Nem.

Mert ott alacsonyabb a gravitáció, elgyengülnének az izmaiméd a csontjaim.

2020. dec. 1. 21:56
 7/15 anonim válasza:
100%
Ha magammal vihetem azokat, akiket szeretek, igen. :)
2020. dec. 1. 21:56
 8/15 anonim válasza:
100%

#1-nek

Nekem gyanús, hogy olyan narancssárgás a bolygó

2020. dec. 1. 22:20
 9/15 anonim válasza:
Persze! Biztos érdekes lenne.
2020. dec. 2. 02:09
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

Én semmiképp sem.

Nekem kell a természet, a fák, a zöld, a szabadban lét. Nekem Budapest meg a lakás is konkrét szenvedés.

Ráadásul embermentes helyen töltődöm igazán, például egy 20 km-es túrán az erdőben, ahol fák, mohák, egy kevés virág, madárcsicsergés és egész nap csak 6 másik ember, ők is szembejövő turisták.

Amúgy szerintem a legtöbb embernek kell a természet közelsége így vagy úgy. Nem lehetünk bezárva, totál mesterséges körülmények között egy falanszterben. Mi is élő szervezetek vagyunk, a természet része.

Ezért is inkább a Földre kellene vigyáznunk és még MA átalakítani a világgazdaságot, abbahagyni a hatalmas ütemű termelést-fogyasztást.

2020. dec. 2. 10:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!