Nem troll, és sajnos hamarosan benne lesz a hírekben. Ha nem is hal meg a gyerek, simán angolkórt vagy koshiorkor-t növeszt majd. Fantasztikus, gratula az összes nyomorék vegánnak, akik hazudoznak ennek a szarnak az egészségügyi előnyeiről. Fényevők kissé trendibb csomagolásban.
2020. jan. 11. 17:33
22/44 anonim válasza:
Nem ír semmit, mert valószínű vegán, azért is apadt el a teje. Majd ha látja, hogy a youtube-on meg szociális médián meg a lidl superfood reklámokban szépen előadott hazugságok, amiket beszopott a marketing meg a saját hülyesége miatt, mennyire nincs köszönőviszonyban sem a valósággal, meg mondjuk elkezd a védőnő meg a doki is kérdezősködni, majd elkezdi dugdosni is a gyereket :P az meg majd szépen élve elsorvad.
2020. jan. 11. 17:37
23/44 anonim válasza:
Kedves 2 utolsó..
Mielőtt azt hinnétek preferálom a vega vegán életmódot.. Nem. A legkevésbé sem.
Ellenben ahogy az előző hosszas hszgben is írtam a Pregomint és a Noecate LCP tápszer kimondottan TEJFEHÉRJE allergiában szenvedő babáknak lett kifejlesztve. (az én kisebbikem is az) Ne keverjük már a hülyeséget, a trendiséget az allergiával 🙄
Kérdező pedig nem fejtette ki ugyan már mi célból keres "vegán" tápszert. Mellesleg ezt csak is szakorvos írhatja fel - így viszont oka van.
A HA-s tápok tejcukor érzékenyeknek van.
Én magam is ORIZA tápon nőttem fel ami rizs nyákból volt mert én sem bírtam a tejalapúakat.
Még egyszer hangsúlyozom elítélem azt aki a vega/vegán étkezését a gyerekére erőlteti.
2020. jan. 11. 18:09
24/44 anonim válasza:
Már nincs ilyen, hogy anyatej adományozás?
2020. jan. 11. 19:05
25/44 anonim válasza:
"elítélem azt aki a vega/vegán étkezését a gyerekére erőlteti."
Leírod, hogy miért?
2020. jan. 11. 22:07
26/44 anonim válasza:
Egyrészt azért ítélem el mert egy felnőtt saját döntése, hogy vega/vegán életmódot folytat. Hagyjuk meg a gyereknek a döntés jogát mikor elég érett egy ilyen döntés meghozatalához.
Másrészt egy fejlődő szervezetnek szüksége van mindenre. Igen vannak a mesterséges vitaminok,táplálékkiegészítők stb. De az nem ugyan az.
Tudom, hogy a vega és a vegán között van különbség, de akkor is. Miért kell elvenni a gyerektől a lehetőséget, hogy mindent megkóstoljon?
Nekem semmi bajom nincs azzal ha valaki ilyen életmódot folytat, szíve joga, persze nem tudok vele azonosulni. De nem tartom helyesnek ha a gyerektől elveszik a döntés jogát eldönteni ő mit szeretne enni. Igen nyílván minden szűlő a legjobbat, legegészségesebbet szeretné gyermekének de egy fejlődő szervezetnek nem csak zöldségre van szüksége. Igen lehet ezt ésszel csinálni, orvosi felügyelet mellett. De valjuk be kevéa az olyan "megszállott" vega - éa itt most a szélsőséges eseteket említem- ahol a gyermek belehalt a szűlő hülyeségébe.
2020. jan. 12. 06:25
27/44 anonim válasza:
Az utolsó mondatom elcsúszott. Szóval valjuk be sok eset akadt - akart lenni
2020. jan. 12. 06:28
28/44 anonim válasza:
Sok gyerek belehal abba, hogy nem eszik húst? Ezt komolyan gondolod???
2020. jan. 12. 12:38
29/44 anonim válasza:
Értem, amit a döntés jogáról írsz, de ezt meg is fordíthatjuk: hadd döntse el majd felnőttként a gyerek, hogy akar-e szétgyógyszerezett állati tetemeket enni. Az állati fehérjére nincs szüksége a szervezetnek, a szükséges fehérjebevitelt tisztán növényi alapú táplálkozással is biztosítani lehet.
2020. jan. 12. 12:41
30/44 anonim válasza:
No én ezért tartok házilag baromfit húsgalambot nyúlat és fogunk bővülni egyébb haszonállattal még. Termesztek zöldséget. Tudom mit eszünk 🙄 Rengeteg olyan vega /vegán akad aki hosszú évek után vissza állt a húsfogyasztásra, nem véletlen. Mondhat bárki bármit - és ezzel nincs szándékom kötekedni, sem senkit meggyőzni, vitázni végképp - az ember létezése óta nem csak zöldség gyümölcs evésre termett.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!