Ha a babamérleg nem mutatja megbízhatóan a koradzülött babám tejfogyasztását, hogy adagoljam a tápszert, vki volt ilyen helyzetben?
Figyelt kérdés
Momert digitális mérlegem van, de elemcsere után is 20-30 grammot ugrál, ha 2x ráteszem pár másodperc különbséggel. Neki minden ml számít, így hogy adagoljam az ételt??? A gyerekorvos nem hitte dl, hogy pontatlan a mérleg.2019. dec. 13. 06:20
1/6 anonim válasza:
Igény szerint...
Addig add, amig kell neki..
Lenyomni a többet úgysem tudod mint ami kell neki
2/6 anonim válasza:
Így van ahogy az első írja. Csinálj neki többet és egyen annyit amennyi jólesik. Túletetni nem lehet, mert a felesleget úgyis kibukja. Bár az én gyerekem nem volt koraszülött, de 2 hónaposan bevágott 210 ml tápszert, ami a 6-12 hós gyerekek adagja.
3/6 anonim válasza:
1. Vagyok
Nekem sem koraszülött volt
De mérleggel mértem a szoptatásokat.
2 hetesen 90-100 ml volt..
Ez kifejezetten sok.
Néha bukott vissza.
4/6 anonim válasza:
Szerintem is csinálj neki többet és annyit egyen, amennyit elfogad. A mérleget meg cseréld le, védőnőnél érdeklődj, hol tudsz kölcsönözni.
5/6 A kérdező kommentje:
Az nem jó, tápszerrel igenis túl lehet etetni! Ő nem bukik, kb bármennyit töltök bele. Aztán felpuffad meg minden baja lesz.
2019. dec. 13. 11:11
6/6 anonim válasza:
Koraszülött a fiam, de ettől még pontosan tudja ő is és a többi baba is hogy mennyi az elég.
Az én mérlegem is vacak volt, soha nem használtam etetéseknél. Csak hetente egyszer hogy lássam hízott-e. Azt meg nem kellett pontosan látnom, hogy mennyit is hízott.
Mindig több tápszert csináltam és annyit evett amennyi jól esett neki. A korababák általában amugyis hasfajósak, ez kb kikerülhetetlen. De nem kell ennyire túl izgulni. Tedd el a mérleget és bízz benne és magadban is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!