Milyen babamérlegetek van? Hány gramm pontossággal mér? Milyet érdemes venni?
Topcom Kidzz babamérlegünk van, 6 éve vettem 16-18000-ért. 5 gramm pontosságra mér.
Nekünk megérte beruházni rá. 1. babánk nagyon problémás volt, sokszor mértem, és nem csak a szoptatásos időszakban. 2. gyereknél alig-alig kellett, semmi gond nem volt vele. 3. babánk koraszülött lett, rengeteget használtuk.
Brendonos mérlegem van. Fiam 8 hónapos, a mai napig használom, igaz már 2 hetente egyszer mérem kb. vagy ritkábban.
Nekem jól jött a mérleg, mivel csak 2760 grammal született, így tudtam mérni szopik előtt és után a mérleget.
Most is jól jön, mivel szegény náthás és kevesebbet eszik, sajnos volt súlyveszteség is. Ha nincs mérlegem, ezt nem veszem észre, mivel a védőnőhöz már csak havi egyszer megyünk. Igaz, most 2 hetente járunk, mivel volt súlyveszteség és igen nehezen hízik, mivel elég válogatós a fiam, a hozzátáplálás nem megy olyan egyszerűen.
Egyébként szinte mindig hasonló súlyt mértem, mint a védőnő.
Ilyenünk van:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!