Nektek milyen babamérlegetek van vagy volt? Mi a Momert tipusút néztük ki. Esetleg valami tapasztalat vélemény? Bármilyen babamérleges információ jól jönne.
Figyelt kérdés
2014. nov. 9. 18:22
1/8 anonim válasza:
Soehnle volt es nagyon jol mukodott. de mi bereltuk, 3 honapos most adtuk vissza mert most mar elep
g hurkas a gyerek :))
2/8 anonim válasza:
Nekünk momert volt, de béreltük. Havi 1500 Ft volt, három hónapig használtuk, így nem volt olyan drága mintha vettünk volna. Ha nem lett volna eddigre tápszeres a fiam, lehet, hogy további használjuk, de sajnos ekkor már nem szopizott. Nekünk jól jött, mert egy betegség miatt nagyon aluszékony volt az első időben, soha nem tudtuk, hogy azért alszik el
3/8 anonim válasza:
Nekünk is Momert van, 3 éve használjuk, most született a kistesó, őt is azzal mérjük most, meg a 3 éves kisfiamat is azzal mértük folyamatosan, igaz már csak hetente egyszer. Ha jól rémlik, eddig még elemet sem kellett benne cserélnünk.
4/8 anonim válasza:
Folytatom
Mert jól lakott vagy a betegség miatt. Így vettük egyébként észre azt is
5/8 anonim válasza:
Hogy nem gyarapszik, hanem fogy. Ami jó tanacs
6/8 anonim válasza:
Hogyha méred szopi előtt és után is, akkor írd fel, hogy mennyit mértél, mert én a fáradtság miatt rendszeresen elfelejtettem a szoptatás végére.
És bocsi, hogy ennyi részletben küldtem, de meg van bolondulva a telefonom.
7/8 anonim válasza:
Momert van 5 éve. Ha jól emlékszem 20 kg-ig mér, a felső tálca részét levéve. Első időben én is mértem mindkét gyereket szopi előtt-után, később már csak hetente 1x.
8/8 anonim válasza:
Momert. De elég, ha csak bérled, havi 1000 Ft.
Jó babázást! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!