40. hét. A hasam alján már másodszor jelent meg egy egész nagy kidudorodás reggelre. Volt valakinek ilyen? Ugye nem kell aggódni?
Most ébredtem, és megint ilyen lett, de csináltam fotót. Elnézést ha másnak nem ijesztő, nekem nagyon az! De ha ez normális akkor megprobalok megnyugodni. Egyébként nem a hátamon alszok, csak a fotó kedveeert fotóztam innen.
Nyugi kérdező, az Alien csak egy film volt. :D
Bocsi, de ezt nem hagyhattam ki. :) Oda nyomta ki magát a baba, nincs ezzel semmi gond. Nekem is volt ilyen, mondjuk nekem hatalmas hasam volt, úgyhogy nem volt ennyire látványos, de sokszor látszódott a kis "batyu", ahol éppen volt a kisfiam. :)
Köszönöm :)
Az alienes hasonlat sajnos egész találó pedig :D
De végülis jól van, sokat mozog napközben, de ma reggel is ilyen szép vakumcsomagolt lett a feje, pedig olyan pózban alszok ahogy a nagykönyvben tanítják, vizet is bőven iszok, nem tudom mit tehetnék szegénykémért...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!