Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » 40. hét. A hasam alján már...

40. hét. A hasam alján már másodszor jelent meg egy egész nagy kidudorodás reggelre. Volt valakinek ilyen? Ugye nem kell aggódni?

Figyelt kérdés
Egészen olyan mintha a baba feje lenne, de ijesztően ki volt dudorodva amikor felébredtem. Miután felkeltem, felálltam, szép lassan visszahuzodott. Kerestem infókat erről de semmit sem találtam, úgyhogy gondoltam megkerdezem hátha volt ilyen valakinek?
2019. júl. 22. 18:20
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Odafeküdt a baba, nem tudom mi ebben az ijesztő.
2019. júl. 22. 18:20
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Nen olyan,hanem valóban a baba feje
2019. júl. 22. 19:04
 3/10 A kérdező kommentje:

[link]

Most ébredtem, és megint ilyen lett, de csináltam fotót. Elnézést ha másnak nem ijesztő, nekem nagyon az! De ha ez normális akkor megprobalok megnyugodni. Egyébként nem a hátamon alszok, csak a fotó kedveeert fotóztam innen.

2019. júl. 22. 22:30
 4/10 anonim ***** válasza:
Hát, igazad van, tényleg baromi ijesztően néz ki, nekem nem volt ilyen, de hát úgyis folyton vizsgálnak, kiderülne ha baj lenne.
2019. júl. 22. 23:34
 5/10 anonim ***** válasza:
De cuki! 😄 Keresi az utat.
2019. júl. 23. 00:48
 6/10 A kérdező kommentje:
Végül csak bementem fotót mutogatni meg megkérdezni hogy ez így mégis mi. Mondták hogy hát előfordul... De ha már itt vagyok csináltak egy NST-t is. Azzal minden okés volt az viszont nem tetszett nekik hogy napok óta tartó székrekedésem van, szal most arra (megint) kaptam gyógyszert aztán meglátjuk.
2019. júl. 23. 06:38
 7/10 anonim ***** válasza:
Jó szülést!
2019. júl. 23. 08:42
 8/10 anonim ***** válasza:

Nyugi kérdező, az Alien csak egy film volt. :D

Bocsi, de ezt nem hagyhattam ki. :) Oda nyomta ki magát a baba, nincs ezzel semmi gond. Nekem is volt ilyen, mondjuk nekem hatalmas hasam volt, úgyhogy nem volt ennyire látványos, de sokszor látszódott a kis "batyu", ahol éppen volt a kisfiam. :)

2019. júl. 23. 12:19
 9/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm :)

Az alienes hasonlat sajnos egész találó pedig :D

De végülis jól van, sokat mozog napközben, de ma reggel is ilyen szép vakumcsomagolt lett a feje, pedig olyan pózban alszok ahogy a nagykönyvben tanítják, vizet is bőven iszok, nem tudom mit tehetnék szegénykémért...

2019. júl. 24. 17:02
 10/10 anonim ***** válasza:
Normális. Ilyet már láttam élőben, egyik ismerősöm ugyanígy járt mikor terhes volt.Nem lett semmi bajuk.
2019. júl. 28. 21:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!