Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Egesz ejszaka kinzott a...

Egesz ejszaka kinzott a joslofajas, derek fajas, plusz kenyedes . Szerintetek be fog indulni a szules?

Figyelt kérdés
A magzatburok nem repedt meg , legalabbis nincs magzatviz szivargas. Viszont pentek ota eszrevettem fokozatodan tavozni valamilyen attetszo kocsonyas dolgot az alsonemumon, pici mennyidegben , lehet ez a nyakdugo?
2019. ápr. 15. 04:34
 1/5 anonim ***** válasza:
Az lesz a nyakdugo. A joslozas sokaig is eltarthat, ha nem mulik meleg zuhanyra, akkor valoszinuleg beindult. Nekem hetfon kezdodott, leallt, csutortokon ujraindult, es szombat kora reggel szuletett meg a gyerekem.
2019. ápr. 15. 07:18
 2/5 anonim ***** válasza:
Nekem is durva jóslóim voltak egész éjjel, azt hittem mennünk kell, de reggelre elmúltak. 37+2 hetes vagyok csak, még maradhatna bent egy picit :) Az lehetett simán a nyákdugó, de van akinek 1-2 héttel hamarabb megy el.
2019. ápr. 15. 09:20
 3/5 A kérdező kommentje:

Masodik baba , de elso terhessegemnel nem volt ilyen . En 37 hetes vagyok , mar en is azt vartam hogy repedjen a burok es “elontson” a magzatviz, de reggel 6 utan megszunt lassan .

Most 1-2 napja meg ramjott ez a nagyon pakolhatnek , a baba szoba/ agy eltendezese , lehet hogy erzem mar a veget

2019. ápr. 15. 09:41
 4/5 anonim ***** válasza:
Ja, ha masodik, akkor heteken keresztul is johetnek durva joslok napi szinten akar orakig.
2019. ápr. 15. 09:52
 5/5 anonim ***** válasza:
Nekem is durva jóslóim voltak, mint a kórházban a szobatársamnak. Egyikünknél sem indult meg a szülés, végül programcsászárral szültünk. De nekünk császár volt az első szülés is.
2019. ápr. 15. 17:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!