Akinek soha nem volt jóslófájás, se keményedés az honnan tudta, hogy itt az idő?
Arra gondolok, hogy nem magzatvíz elfolyással indult a szülése.
Hanem egyből rendes fájásai lettek?
Elsőnél semmi jósló, csak olyan fura volt az a nap. Én meg voltam győződve, túlhordom. 38+3-nál kezdődött, az amúgy végig passzív baba tekergett egész nap, lehetett látni kívülről, hogy nagyon mozog. Aztán fájások. Én még nem tudtam biztosra akkor sem, hogy ez már az, csak a ctg-n, mikor felültem, hirtelen elfolyt a magzatvíz. Na akkor tudatosult, hogy bizony szülni fogok, hajnalban 5:18 meglett a lányom :)
Másik kettőnél voltak jóslók... És túlhúztuk. 41 hétre született a második, emlékszem, reggel volt vmi véres izé, mikor pisiltem. Akkor mondtam a páromnak, hogy nem akarom az ördögöt a falra festeni, de lehet, kórház lesz a vége. Azért még vásárolgattunk, fagyiztunk, közben negyed óránként megálltam, "stop, fájás"... 10 perceseknél bementünk délután, 0:45-re lett meg a baba. :)
(Ja, burokrepesztés volt amúgy.)
Harmadik nem releváns, mert indítottak 40+2-nél.
Bocsi, hogy bután hangzott a kérdés de első terhességem indították 41+hétre. Sosem éreztem semmit.
Most ugyanez a helyzet 38+hetesen.
És, ha most talán nem viszem túl és nem kell indítani sem, tudni akarom, ha érzem akkor az már tényleg nem jóslófájás lesz, hanem éles helyzet.
Köszönöm
Én aznap voltam ctgn amikor született a baba, este 6kor. Minden rendben, lehet hazamenni.
Otthon leültem, és akkor jött egy fájás. Ó, gondoltam végre a jóslók így 39.héten megjelennek. Aztán 10 perc múlva mégegy, aztán már figyeltem az órát, pontosan 10 percenként jelentkezett.
Szóval lezuhanyoztam, aztán mentünk vissza, 10re beértünk, kaptam oxit, burkot repesztettek, másnap délután 13.30ra lett meg a fiam. Jó hosszú volt!
41+ indult
Egyértelmű fájással
Bár az elmondások alapján sokkal nagyobbra számítottam, emiatt azt hittem jósló.. Mentem tusolni éjjel..
( nem
Tudom mit hittem, hogy terminustúllépésben indulna jósló
😂
Rá 8 órára megvolt a lányom,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!