Ez már jóslófájás lehet? Este 9-től reggel 5-ig tartó,10 percenkénti rendszeres keményedés, ami 15 másodpercig tartott és görcsszerű fájdalom kísérte.
Figyelt kérdés
A derekam nem fájt, combba nem sugárzott a fájás.2016. aug. 8. 14:21
1/3 anonim válasza:
Igen, lehet.
A jósló fájásokra jellemző ez a rövid időtartam.
Amikor beindul a szülés, akkor 40-60mp-ig tart egy összehúzódás, és már nem áll le semmire, és az idő is rövidül közöttük.
Viszont ez és hasonló napok/éjszakák még elhúzódhatnak akár hetekig is, nem írtad, hány hetes vagy.
Én mindig beültem egy kád meleg vízbe, az segített elkazulni, és pár óra alatt le is állt.
2/3 anonim válasza:
Én inkább úgy írnám, ez még csak jóslófájás. De semmit nem jósol meg, mert ez csak a magyar h.ye fordítás. Szóval csak sima méhösszehúzódás, szülés beindulása nélkül.
3/3 A kérdező kommentje:
Holnap töltöm be a 37.hetet és kezdem a 38-at.
2016. aug. 8. 16:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!