Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Keményedés vagy jóslófájás?...

Keményedés vagy jóslófájás? Van különbség? Ha igen, mi?

Figyelt kérdés
2018. jún. 30. 05:19
 1/3 anonim ***** válasza:

A válaszom nem viztos, hogy releváns lesz.

A valaszaim alapján az orvos szerint nincs jóslóm..

Nst-n pedig volt, de mégcsak keményedésnek sem éltem meg, hanem a baba erőteljesebb mozgásának, vagy arra való reagálásnak..

Bár ott a szülésznő szerint "tyúk vagy a tojás volt előbb".. A keményedésre mozdul olyan erősen a baba..

Tehát a gép szerint van " keményedésem/ jóslóm" de sosem éreztem tudatosan...magnéziumot csak az előírások miatt szedtem pluszban

2018. jún. 30. 06:27
 2/3 anonim ***** válasza:

Sztem, vagyis nálam az volt a különbség, hogy amikor csak keményedés, akkor összehúzódott, bekeményedett az egész hasam, mint egy kő,de fájdalom nélkül,inkább csak pocikét kellemetlen.

Most 35 hetes vagyok és sokszor mikor bekeményedik,akkor már kicsit erősebb mensis görcs,alhasi fájdalom is társul hozzá, ez a jósló.

2018. jún. 30. 07:33
 3/3 anonim ***** válasza:
A keményedés nem fáj, csak kellemetlen. A jósló viszont fáj egy kicsit. Legalábbis nekem így volt.
2018. jún. 30. 08:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!