Ez jóslófájás lenne?
38.hetben vagyok. Tegnap kora délután óta görcsszeru érzés van a hasamban alul.
Eddig nem éreztem nehéznek sem a pocakomat, most mintha elnehezult volna.
És alul a nemi szervemnel is fura érzésem van, kis nyomás szeru.
Ezek a gorcsok kb 10 percenként jönnek. Ilyen csikarás szeru, nagyon nehéz leírni.
El fogom tudni dönteni honnantol lesz igazi fajas?
Ez meg csak joslo igaz? A rendes ennél gondolom sokkal rosszabb lesz. Vagy van akinek lightosabb volt az is?
Mozgás hatására vagy meleg vizes zuhany után elmúlnak, enyhülnek? Ha igen, jósló.
Ha erôsödik, sûrûsödik, akkor igazi.
Lehet csak jósló de belefér igaziba is, a 10 percesek nem fájdalmasak még. Én hetekig jóslóztam és minden túlzás nélkül, az elején ugyanolyan volt az igazi is, csak mellé tágulásos vérzésem volt és zuhany után erősebbek lettek a fájások (maradtak lazán elviselhetőek de még fél napig is...) De persze, el fogod tudni dönteni, mivel egyre sűrűbben jöttek a szülési fájások és egyre erősebben.
Ilyen gyengébb 10 percessel úgyse érdemes még elindulni a kórházba.
Igen, nekem most két napja csak néha jön ez az érzés.
Én ma vagyok 38+3, egyelőre felni nem felek, inkább kíváncsiság van bennem és várom, hogy beinduljon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!