37 hetesen már normális ha fájdogál az alhasam? Ez lenne a jóslófájás?
Figyelt kérdés
2 napja fájdogál a hasam alja, nem görcsöl csak fáj meg a derekam is enyhén. Akkor jobb ha fekszem, de forduláskor, felálláskor ugyanugy fáj.
Ez joslo? Vagy azt jelenti hogy hamarabb fogok szülni mint kéne?
2017. máj. 30. 16:36
1/2 anonim válasza:
Szerintem jóslók, elég becsapó tud lenni, pláne, ha első baba. Ha hol van, hol nincs, akkor tuti jósló. Nem feltétlen szülsz emiatt előbb!
2/2 anonim válasza:
Én 35 hetes vagyok, tegnap egész nap ugyanez volt. Mára elmúlt. Szerintem a baba nyomott egy ideget a derekamnál, és az sugárzott ki a bikinivonalamhoz. Amikor nagyon keményre ültem, erősebben éreztem, hogy inkább a derekam fáj. Nekem fekve rosszabb lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!