37+4 hetes terhességnél semmilyen jóslófájás "normális"?
Figyelt kérdés
Méhszáj teljesen zárt, nem rövidült meg. Dokim azt mondta már ne szedjem a magnéziumot. Mondjuk azelőtt sem görcsöltem, de mióta nem szedem, azóta sincs semmi.2013. okt. 17. 15:53
1/5 anonim válasza:
igen az, ahogy az is ha valakinek van.
2/5 anonim válasza:
Nekem sem volt egyáltalán. 9 nappal túl is vittem a lányomat, aztán indították.
3/5 anonim válasza:
Én is ma vagyok 37+4 hetes és egy darab jóslóm se volt még. A baba már szétfeszíti a pocakom és alul a szallagok nagyon húzódnak, néha mozdulni alig tudok de ezen kívül semmi. A méhszájról nem tudok semmit, külföldön élek, itt nem nézik.
4/5 anonim válasza:
Egy árva jóslóm nem volt a 3. trimeszterben, és keményedést sem éreztem. Nem mondta a doki, hogy nem vagyok normális, de furán nézett mindig, mikor kérdezte, hogy ezt-azt érzem-e, én pedig néztem bociszemekkel, és ingattam a fejem.
5/5 A kérdező kommentje:
Tegnap este voltam ctg-n, ami mutatta, hogy már szépen jósolgatok, csak én nem érzek belőle semmit.Kérdezte is a szülésznő, hogy nem érzed, mikor keményedik a hasad? Mondtam neki, hogy nem. Remélem nem leszek fájásgyenge.
2013. okt. 18. 12:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!