Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Normális ez terhességnél?

Normális ez terhességnél?

Figyelt kérdés

Eddig nem volt semmilyen tünetem, mostanában kezd enyhébb émelygés lenni. Ami viszont nagyon furcsa számomra: éhes vagyok, végiggondolom mit kívánok. Elindulok a hűtő felé, de mire elkészíteném, már undorodom az adott ételtől.

Férjemet is "behülyítettem" már így, kérem, hogy hozzon valamit, aztán egy hétig hozzá sem nyúltam, mert szinte percek alatt megváltozott az ízlésem, preferenciám, vagy fene tudja mim...

Az émelygés miatt alapból van egy kis ételundorom, de közben éhes is vagyok és érzem, hogy a sav nem segít az émelygésen. Mással is előfordult már ilyen, vagy én csavarodtam be?

2013. okt. 5. 20:00
 1/5 A kérdező kommentje:
Gyakorlatilag a citromos víz az egyetlen, ami bármikor lemegy. Még ízesített italoknál (almalé pl) is képes vagyok eljátszani, hogy kívánom, majd az alatt az 5 másodperc alatt, amíg kinyitom a dobozt, undor fog el és félreteszem.
2013. okt. 5. 20:02
 2/5 anonim ***** válasza:
igen normális, ahogy pl a lekváros kenyér kovászos uborkával is.
2013. okt. 5. 20:06
 3/5 A kérdező kommentje:

Furcsa ételeket nem kívánok (vagy nem furcsábbakat, mint a terhesség előtt).

Inkább azzal nem tudok mit kezdeni, hogy éhes vagyok, kinyitom a hűtőt, majd "fúúj, ételek..." gondolattal vissza is csukom. :(

A férjem kezd furcsán nézni rám, amikor a "mit ennél?" kérdésre vagy két percenként módosított választ adok, vagy percekig tartó gondolkodás után kibököm, hogy nem tudom, vagy semmit.

2013. okt. 5. 20:11
 4/5 anonim ***** válasza:
:D mintha csak magam "látnám.." terhességem legelső heteiben alig volt valami, amit meg tudtam enni anélkül hogy ne jött volna ki, főleg a párizsik...már most 3 hósan gond nélkül megeszem őket, bár még van 1-2 étel, aminek ha megcsap az illata inkább nemet mondok..első babámmal mikor terhes voltam, megettem egy hamburgert, ami sajnos ki is jött...na én attól kezdve a terhesség alatt mégha csak rá is gondoltam, hányinger fogott el! ilyen ez sajnos...:(
2013. okt. 5. 22:59
 5/5 anonim ***** válasza:
Nálam is ilyen volt pont,főleg az első trimeszterben:)
2013. okt. 6. 11:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!