Ez jóslófájás lehet?
Hhat.. En 35+4 vagyok. Tegnap..de inkabb ma volt az először h kb 5mp-re total belefajdult a hasam. Kemenyedett is. Olyan kellemetlen volt, hogy megtorpantam (mentem amugy eppen a lakásban valamerre) nincs rendszer es nem is tart sokáig. Ctg-m reaktív. Vtam mar 4szer es egyszer sem volt rajta olyan amire azt mindtak vna h ez egy fajas.
Az ilyen tompa mensis fájdalom az nekem a méhszáj nyílása meg a mehnyak rovidulese (az orvos szerint) miatt van, merthogy nekem sajna ilyenem is van. C1110 a legutolsó szerint.
Köszönöm a válaszokat!
Derekam nekem is fajdogált este is.. bele-bele nyilal a fajdalom. Valamelyik nap vásárlás közben is fájt a hasam alja. Szintén ilyen nyilaló fájdalom.
Hétfőn voltam védőnőnél magas vérnyomás miatt és vizesedés miatt. Szerinte nem húzom ki a végéig. De jó lenne ha még 5-6 hetet bent maradna. Hát én is szeretném!! Legalább 37-38 hétig kihúzni. Jövő héten megyek orvoshoz. Kíváncsi leszek mit mond.
1 vagyok.. Nekem ugye (meg) benn van de nekem is azt mondta hetfon a doki l,h 2500felett van tutira.
Utána kedden vtam en is magas vérnyomás miatt egy masik vizsgálaton ahol 4d-n nézik meg aramlast is neznek es ott szinten 2700gr-ra (+/-100gr) merte egy masik doki.
Ha azt vesszük h en a 80'evekben születtem es 2400gr vtam ugy h 38h3napra.. Büszke vagyok a gyerkere ha ez a közelítés jo. :) meg húzzál ki kb 2 hetet es jo vagy. Ha meg nagyon gorcsolsz szedj magnéziumot (de előtte dumálj a dokiddal mert pl nekem mar azt csökkenteni kell nem elkezdeni most)
En a jovohetet meg ki akarom húzni.
Szedek magnéziumot. De lehet mondani fogja a domim ,hogy lassan abba is hagyhatom.
Mi a 30ik héten voltunk 4Dén akkor volt 1425 gramm. Szerintem most olyan 1800-1900 gramm között mozoghat. Vagy lehet túl naív vagyok és már 2 kiló felett van :D
Igen az vagy :) en is az vagyok. 32.heten volt nekem 1850g onnan kell kb 220-250g/hetet számolni a 36.hetig majd utana meg az akkori súlyának az 1/3at szokta hízni a baba 40.hetig.
Sztem megvagytok 2kilosak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!