Szülés után nektek is fajt az egesz hasatok?
Persze teljesen normális. Én úgy éreztem nagam mint akin atment egy kamion. Komolyan.. Es ezt ott mindenkinek mondtam is😂
A nyakamban pl egyértelmű izomlaz volt, a has pedig azért is fáj mert húzódik össze a méh
Teljesen normális, még ha hetekkel később is fáj, az is.
Nem tudom bárki mondta-e neked, de a c,e vitamint és magnéziumot ill kálciumot kezdj el szedni, hamarabb regenerálódsz, főleg a c vitamin miatt, az e vitamin a bőr regenerálásában játszik szerepet.
Van egy bogyó, drága, sztem nem éri meg, a moms secret, de nézd meg az összetevőit, és azokat szedd, segíteni fog a gyengeségen, fáradtságon is.
2 hete szültem, de a köldököm felett néha még mindig fáj a hasam, főleg hosszabb séták után. Illetve a méhem is görcsöl néha, pedig már alig vérzek.
A hemoglobinom amúgy nekem is gáz volt, szülés előtt vasinfúzióra jártam, de szülés után nekem sem írtak fel semmit, mert ugye addig a baba szívta el tőlem, de a szüléssel ez megszűnt. Jobban is vagyok már sokkal szóval kitartás, helyre fogsz jönni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!