Jól választottam, ha az orvosom Dr. Hánzli János pécsi nőgyógyász?
Az utolsó hozzászólónak:
Rettenetesen sajnálom, ami történt, leírhatatlan lehet a fájdalom, amin keresztül kell mennetek.
Ugyanakkor nem az orvos védelmében, hanem csak tényszerűen írom az általad adott információk alapján: olyan tényleg van, hogy egy baba szíve dobog, de alszik, ezért nem mozog, ez önmagában tehát nem utal feltétlenül orvosi mulasztásra. És nem tudom, hányadik babátokat vártátok, de az elsőnél a 22. héten még elő-előfordul, hogy nagyon lusta a kicsi, és egyik nap nem túl aktív.
Persze, jobb, ha az orvos mindent elkövet, hogy megnyugtassa az aggódó kismamát, nem elégszik meg egyetlen vizsgálattal, és szavakban is megnyugtató, ezért nem minősíthetem a történteket. De nem meggyőződésem, hogy itt a tragédia az ügyeletes mulasztása miatt következett be. Persze ezt orvos tudná megítélni, és ahogy írtad, mondtak is róla szakvéleményt.
Még egyszer részvétem, és erőt és kitartást kívánok a továbbiakhoz!
Köszönjük szépen, nagyjából már túl vagyunk rajta, próbáljuk pozitívan felfogni a dolgokat és csak előre tekinteni, és törekedni arra, hogy a jövőben ez ne fordulhasson elő.
Valószínűleg akkor is ide jutunk, ha észreveszi. De akkor lett volna esély arra, hogy alaposabban kivizsgálhassák a baba testét, még "frissen".
Elvárom, hogy amikor bemegyünk egy ügyeletre, akkor ne azzal fogadjon, hogy "minek jöttek..." hanem, azzal, hogy készségesen elvégez egy alapos megnyugtató ultrahangos vizsgálatot, (ami kb. 5-10 perc). Ehelyett ez a majom egy alapos hasi nyomással és egy pár másodperces "ultrahang rátétel" alapján felállította a diagnózist.
Amikor odamentünk, valahogy éreztem, hogy nem kapunk szívélyes fogadtatást, ezért már előzőleg nyugtattam magam, és megfogadtam, hogy bármit mond nem ugrok... bárcsak ne tettem volna...
Számomra az is megmagyarázhatatlan, hogy miért csak magánpraxisában tud normálisan viselkedni (bár ezt nem tudom megerősíteni, csak a fent leírtakból látom)? Talán a pénz miatt? De nem hiszem, hogy egy mosolyért, vagy kedvességért pénzt kellene bárkinek is kérnie.
Na mind1 az én véleményem, hogy egy ilyen embernek nem az egészségügyben a helye, hanem valahol az állatok között...
Kedves Utolsó hozzászóló!
Én megmondom őszintén, nem értem a problémádat.
Ha ugyannis Te lettél volna bent az orvosnál kb. 6 perce, ami könnyen összejön, ha kérdések is vannak, akkor most azt bunkóznád le, aki nem bírt várni, és kopogással zavarta meg a Te vizsgálatodat, vagy éppen beszélgetéseteket. Ezért van az, hogy akár ki van írva, akár nincs, nem illik kopogással zavarni a rendelést.
A fő kérdésem azonban: abból, hogy a Te nem éppen illemtudó viselkedésedre hogyan reagált, miképpen szűröd le, hogy milyen orvos valaki? Ne keverjük már össze az orvoslást a léleksimogatással, az nem az orvos dolga, legalábbis leletkiadáskor semmiképpen nem.
Kedves utolsó hozzászóló!
Biztos vagyok benne, hogy valami rokona lehetsz ennek az f...-nak.
Olvass vissza néhány bejegyzést és megfogod látni, hogy hányan vélekednek negatív jelzővel a kedved doktor úr iránt!
Legyen szó vizsgálatról vagy leletkiadásról, de egy minimális jó modornak és emberségnek lennie kell.
Ha meg nincs benne, akkor miért foglalkozik emberekkel....?
Legközelebb ha találkozok vele, nagy esélyt látok rá, hogy kiütöm... (és vállalom a következményeket is)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!