Én úgy tudom,hogy csak érzéstelenítőt adnak a gerincbe,de nem altatnak.És ez az amitől én is félek.Engem amúgy se altathatnának az asztmám miatt.
2010. júl. 10. 21:26
2/12 anonim válasza:
Szerintem nem csak kap valami érzéstelenítőt, talán a gerincébe.
2010. júl. 10. 21:26
3/12 anonim válasza:
Nem, csak érzéstelenítőt kapsz, mert az altató átjutna a babába és "kómásabb" lenne születéskor.
2010. júl. 10. 21:33
4/12 anonim válasza:
Nem minden kórházban van spinális érzéstelenítésre lehetőség, sőt, ha sürgősségi császár van, nincs is idő, hogy az érzéstelenítő hatására várjanak... ilyenkor a leggyorsabb az altatás. A barátnőmet is altatták, mert az előző császárjának a hege már nagyon elvékonyodott.. délben született a babája, este már szoptathatott...
2010. júl. 10. 21:38
5/12 A kérdező kommentje:
köszi a valaszokat :) en meg nem vagyok allapotos,16vagyok csak..erdekel a dolog,mert en is felek elore :)
imadom a kisbabakat,es alig varom hogy legyen :))
2010. júl. 10. 21:40
6/12 anonim válasza:
Én gerincérzéstelenítést (spinált)kaptam.Volt egy kismama,aki nagyon rosszul viselte a császárt,és miután megszületett a babája elaltatták az anyukát.
2010. júl. 10. 21:47
7/12 anonim válasza:
Én is spinálist kaptam. Volt egy anyuka, aki kiharcolta az altatást, mert rettegett a gerincérzéstelenítéstől (mindkettőnknél progis császár volt és indokolt...). Szerintem jobb az érzéstelenítés, mert így hallod a babád első felsírását, látod élete első perceiben.
Minden jót kívánok!!
2010. júl. 10. 22:21
8/12 anonim válasza:
Szia!
Ez változó, többnyire választhatsz, feltétele, a te állapotod és hogy van-e éppen szabad altatóorvos, az érzéstelenítőt sem adhatja be bárki.
Nálam sürgősségi császár volt, bejött a doki megkérdezte mit szeretnék altatást vagy érzéstelenítést. Mondtam, hogy inkább altatást, szeretném látni a babát. Megkérdezte mikor ettem utoljára, ha jól tudom min. 2 órának el kell telnie. Semmi gond nem volt, a fájások miatt nem is éreztem mikor adta be...
2010. júl. 10. 23:36
9/12 anonim válasza:
Bocs, rosszul írtam...inkább érzéstelenítést kértem...
2010. júl. 10. 23:37
10/12 anonim válasza:
nálunk csak akkor javasolták az altatást,ha a gerincérzéstelenítést valamilyen oknál fogva nem alkalmazhatják.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!