Mikor fognak haza engedni? Miért nem engednek már haza? 4napja szültem
Figyelt kérdés
Baba jól van. Én még kicsit rosszul vagyok.2019. júl. 12. 09:52
11/12 anonim válasza:
Akkor engednek haza, ha majd nem félő, ha felkelsz, akkor összeesel. Szerinted hogy fogod tudni ellátni a babádat, ha netán megszédülsz, elesel, a babád meg mondjuk beveri a fejét, meg te is? Gondolkodj már egy kicsit! Amúgy én császárral szültem, nálunk 7 napig olyankor bent kell lenni a kórházba, plusz a fiam be is sárgult, szóval több, mint 1 hét után mentem haza a kórházból. Kibírtam. Pedig már a 36. héttől kórházban feküdtem és a 38. héten szültem.
12/12 anonim válasza:
Császáros voltam, engem a negyedik nap engedtek haza. Feltétel volt, hogy a baba ne legyen sárga, tudjon szopni vagy elfogadja a tápszert, legyen normális széklete (egyáltalán, legyen széklete). Anyukánál feltétel volt szintén, hogy legalább egyszer produkáljon székletet, és nyilván hogy ne legyen semmi gond a varratokkal, értem ez alatt, hogy ne gennyezzen, stb. Volt, akit az orvosa csak úgy engedett haza, ha megvolt előtte a varratszedés. Ha van fogadott dokid, akkor érdemes lenne megkérdezni, hogy mi miatt nem mehettek még. Nálunk volt olyan, aki azért nem mehetett haza, mert a babájának csak egyszer volt széklete közvetlenül szülés után, és utána napokig semmi, míg a többi babából akkor ürült a mekónium napokig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!