Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Császármetszés után mikor...

Császármetszés után mikor engednek haza?

Figyelt kérdés
Hétfőn megyek be a Honvédkórházba császármetszésre.Leghamarabb mikor engednek ki ha minden rendben van?

2014. ápr. 29. 17:53
 1/10 anonim ***** válasza:
Nálunk ha nincs gond a császáros kismamákat 5 nap után engedik ki.
2014. ápr. 29. 18:03
 2/10 anonim ***** válasza:
Változó. Van, ahol a 3-4. nap, de van ahol csak 5-6 nap után. Pénteknél hamarabb nem igen fogsz kijönni.
2014. ápr. 29. 18:15
 3/10 anonim ***** válasza:

Ambulánsan szültem császármetszéssel, Magyarországon, magán klinikán, 48 órát töltöttünk bent.

Varratszedésre vissza kellett menni.

2014. ápr. 29. 18:23
 4/10 anonim válasza:

Ha minden rendben a kicsivel és veled is,akkor elvileg pénteken hazamehettek.

Nekem szerdán volt a császárom,vasárnap hazamehettünk.

2014. ápr. 29. 18:27
 5/10 anonim ***** válasza:

másnap :-))))

elnézték a dátumot, megírták a zárót és én haza mentem, mikor haza értem akkor csörgött a mobil h azonnal menjek vissza - de nem mentem :-P - a gy.doki 1 hétig mindennap jött... és a védőnő is 2 naponta 2 hétig

de ha rendben vagy akkor 24 órás babával már haza engednek ha kéred - legalábbis ahol szültem ott ez volt a szabály

sima szülés után meg 4 órával mehetsz ha akarsz

2014. ápr. 29. 19:07
 6/10 anonim ***** válasza:
Utolsó! Te hol szültél ilyen lazán ? :D
2014. ápr. 29. 20:09
 7/10 anonim ***** válasza:

Csütörtökön.

Én mind két fiamat vasárnap szültem, egyiket kora este, másikat hajnalban, mind a kétszer szerdán már mehettünk is.

Igazából a baba miatt kell megvárni a három napot. Ha nem sárgul be, és minden rendben, a harmadik napon leveszik tőle a PKU szűrést, megkapja a Bcg oltást és kora délután már távozhattok is.

2014. ápr. 29. 20:12
 8/10 anonim ***** válasza:

#5 vagyok

Bp Szent Imre :-)

mázlim volt mert éppen csúcsforgalom volt a szülészeten

2014. ápr. 29. 20:26
 9/10 anonim ***** válasza:
Én a Péterfyben szültem, ott nem tettek különbséget a szülés módja szerint. Ugyanúgy 3 nap után engedtek haza, mint azokat akik természetes úton szültek. És mivel felszívódó varratot kaptam, még varratszedésre sem kellett visszamennem.
2014. ápr. 30. 13:55
 10/10 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat! Remélem minél hamarabb hazaengednek,mert várni fog itthon a két nagyobbik és az apukájuk! :)
2014. ápr. 30. 16:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!