Egy tervezett császármetszésnek mi a pontos menete?
Figyelt kérdés
Elvileg jövőhéten csütörtökön megyek be a kórházba hogy császározzanak, hogyan lesz pontosan?2014. ápr. 18. 10:37
1/6 anonim válasza:
Megbeszéled az orvosoddal, hogy melyik nap csinálja meg. aznap reggel befáradsz a kórházba ahol dolgozik, jelentkezel a szülőszobán, hogy császárra jöttél, megcsinálják a vizsgálatokat, kapsz egy beöntést, egy katétert, egy érzéstelenítőt, betolnak a műtőbe, kiveszik a bébit, aztán lábadozol szépen.
2/6 A kérdező kommentje:
Nagyon fog fájni? Fogok vérezni? Mit lehet enni utána? A babát mikor láthatom?
2014. ápr. 18. 11:09
3/6 anonim válasza:
Bementem megbeszélt időpontra, elküldtek az altatóorvoshoz, elvégeztem pár vizsgálatot (pl penicilinpróbát), nst, uh volt. Majd éjféltől nem ehettem nem ihattam, reggel 5kor jöttek szólni,hogy készülődjek, kaptam beöntést, kórházi hálóinget, majd toltak a műtőbe!
4/6 anonim válasza:
Maga a műtét nem fáj, de utána azért nem lesz kellemes, az első felkelés a legrosszabb, utána egyre könnyebb lesz. 8órán át nem emelheted fel a fejed, nem kelhetsz fel. Először háztartási kekszet adnak, ebédre krumplipürét, husleves levét, amíg be nem indulnak a bélműködések! Nálunk kiemelés után rögtön megmutatták a babát,majd 3óránként hozták szoptatni őket, 3ik napon aki akart átmehetett rooming-in szobába! Vérezni ugyanugy fogsz mint rendes műtét után! Nálunk második nap vették ki a katétert!
5/6 anonim válasza:
Az érzéstelenítés és a műtét nem fáj. A babát rögtön megmutatják mikor kivették, de értelemszerűen megfogni akkor nem tudod. Pár órát kell pihenned, megvárod míg kimegy az érzéstelenítő hatása. Felkelni majd csak másnap reggel tudsz, hát az nem lesz leányálom, de inkább csak kellemetlen. Az első két nap elég szär, de kibírható. Fogsz vérezni, vigyél jó nagy betétet. de gondolom kórháztól is függ mi a menet.
6/6 anonim válasza:
utolsó nekem kiemelés után rögtön megmutatták,majd miután lemérték odahozták, és foghattam!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!