Nálunk sima szülésnél 4.nap, császárnál 5.nap lehet hazamenni, a szülés napja 0.nap. Tehát ha valaki hétfőn szül spontán úton, akkor pénteken mehet haza. De ha barmi komplikáció van, akkor később természetesen. Mit jelent az én még kicsit rosszul vagyok? Ez így elég tág fogalom. Egyébként őket kell megkérdezni, mi itt csak találgatni tudunk.
2019. júl. 12. 09:55
2/12 anonim válasza:
Édes vagy. Szerintem na hazaengednek, vagy nem.
2019. júl. 12. 09:58
3/12 anonim válasza:
Nyilván azért nem engednek haza, mert rosstul vagy. Én hétfő este mentem be, kedd délelőtt szültem és penteken mehettem haza, de én jól voltam.
Ha rosszul vagy, lehet, hogy meg akarnak figyelni, nem?
2019. júl. 12. 09:59
4/12 anonim válasza:
bízz benne, hogy péntek lévén megpróbálnak megszabadulni tőled még a hétvége előtt :) kitartás! Emlékszem, első gyereknél már a zoknimat húztam, amikor bejött a doki, és közölte, hogy besárgult a gyerek, és plusz egy nap kórház, én meg bőgve nekiálltam levenni a zoknit...
2019. júl. 12. 10:02
5/12 A kérdező kommentje:
Ha felkelek és járkálok szédülök és fáj a hasam
2019. júl. 12. 11:05
6/12 anonim válasza:
Mi lenne ha az orvost kérdeznéd.
2019. júl. 12. 11:14
7/12 anonim válasza:
Ez nem hangzik hű de nagy rosszullétnek. Első szülés után még hetekig szédültem a vérveszteség miatt (nyilván úgy is, hogy kaptam rá kezelést).
A hasad is még fog fájni jó darabig, hisz húzódik össze a méhed.
2019. júl. 12. 11:17
8/12 anonim válasza:
Mondod hogy haza akarsz menni. A gyerek jól van, te meg saját felelősségre elmehetsz.
2019. júl. 12. 11:53
9/12 anonim válasza:
Miért nem kérdezed meg az orvost? Szerinted itt mi látjuk az állapotodat?
2019. júl. 12. 12:18
10/12 anonim válasza:
Azt hittem, durvább dolgpt értesz a rosszullét alatt. Én még 1 honap utan is szédültem és fájt a hasam, plusz a gátmetszésem hatalmas volt, ülni alig birtam. Rengeteg vért vesztettem, de én már szülés után 2 nappal kérdeztem a dokit, hogy ugye hazamehetek másnap? Otthon várt egy nagyobb is, szoval mindenképp menni akartam.
Javaslom, keress egy orvost és kérdezd meg. Bár a reggeli vizitnél is megtehetted volna.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!