A kórházból tényleg nem engednek haza, ha nincs elég teje az anyának?
De igen, csak tapszer receptet is adnak ha kered. Parnapos babanak az elotej is eleg ha nincs tikkaszto meleg, es eleve szules utan par napig sokaknak csak az van. Szoval nem tudjak megmondani mennyi tejed lesz egy het mulva...
Ha a baba sulya rendben es a Te allapotod is, nem fogjak a tejedet nezni.
Nekem se indult be a tejem 4 nap. lett előtejem de addig már kitágult a gyomra a tápszertől így kevés volt , üvöltött szegénykém az éhségtől, de kötelezően 3 óránként adtak neki annyi tápszert hogy megette 2 perc alatt és még éhes volt mert nagy baba volt nagy étvággyal, de hiába következő etetésig ki kellett bírnia, borzasztó volt..
ennek eredményeként sokat fogyott 3800 grammról azt hiszem 3 kg körülre, majd miután lemérték utolsó nap hogy hiába van szegénykém 0-24 cicin de 0 gramm eltérést mutat a mérleg akkor hazabocsájtottak minket tápszer recepttel, szegénykém végre itthon jól lakhatott.
Szóval hazaengednek de ha ne adjisten nem lesz tejed harcold ki a tápszert, én utólag belátom a hormonoktól nagyon érzékeny voltam és inkább sírtam a kórterembe mint hogy kiálljak a gyerekemért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!