Ha valakinek begyullad a melle a szülés után azt haza sem engedik a kórházból?
Figyelt kérdés
2016. szept. 3. 21:00
1/5 anonim válasza:
Olyan nincs, h valakit nem engednek haza a kórházból, hiszen nem börtön, nem tarthatnak ott senkit. Ezen kívül egy mellgyulladást otthon is ki lehet kezelni.
3/5 anonim válasza:
5 hetes volt a lányom, mikor begyulladt az egyik mellem. Egy hétig voltunk kórházban vele és jól lecsesztek amiért otthon kezelgettük 2 napig.. UH után közölték, ha aznap este nem megyek be, másnap már vágni kellett volna mert betokosodik. Megúsztam antibiotikumos kezeléssel, fejéssel, szoptatással, de míg el nem múlt nem engedtek haza.
4/5 anonim válasza:
Első babával a hazaengedés napján volt nagyon kemény az egyik cicim,kezdett begyulladni.Emiatt csak másnap engedtek addig szopi,masszázs,fejés.
Második babám 8hónapos volt amikor begyulladt a mellem (azóta se tudom hogy sikerült).Nőgyógyászomnak szóltam vessen rá egy pillantást,csecsemős nővérnek szólt h masszírozza át nekem és kaptam Zinnatot.
5/5 anonim válasza:
Nekem be volt gyulladva mind a kettő. Olyan fájdalmat nem kívánok senkinek. Bent szóltam a nővéreknek többször, nem segített senki. Ez az utolsó éjszakám volt bent, akkor este is én masszírozgattam a zuhany alatt.. Aztán másnap mikor jöttünk haza anyukám masszírozta ki nekem. Tiszta láz voltam. Nem tudom mi lett volna, ha még egy napot bent kellett volna maradnunk. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!