Mosonmagyaróvár Karolina kórházból császármetszes utan mikor lehet haza menni?
Figyelt kérdés
Ha minden gond nélkül megy a császármetszes utani napokban, úgy a babával mint a mamával, akkor mikor engedik haza a mamát a babával?! Nővérem szombaton szült, reggel, én pedig szerdán mennék fel, mert az ország másik végén lakok, de csak 2-3 napra tudok menni mert nekem is van itthon egy 13 hós törpém, és apa abbam a 2-3 napban nem dolgozik de utána igen. Feleslegesen nem szeretnék felutazni, ha még haza sem engedik őket. Miskolcon ha jól tudom 4 napra haza engedik a császárosokat ebből indultam ki, de tegnap hallottam hogy lehet hogy csak 7 napra fogják őket hazaengedni a Karolina kórházból.2015. jan. 11. 08:51
1/1 anonim válasza:
Szia!
Igaz,nem szültem még, de pár hét és a fent említett kórházban fogok.
Én úgy tudom a szülésznőmtől, császárosokat az 5. nap engedik haza,amennyiben minden rendben zajlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!