Mit kell bepakolnom a picinek ha lehet haza hozni a korhazbol?
November 7-re vagyok ki irva de nagyon sokan mondjak h oktober vegi baba lesz mert nagyon lent van a hasam.. igy szeretnek mindent idobe becsomagolni hogy ha eljott az ido akkor Apanak mar csak hozni kelljen! :)
3 kerdesem lenne, kerlek aki tudja az irja meg! :)
1.) Mit pakoljak ossze magamnak szuleshez amit be kell vinni?
2.) Mit pakoljak ossze a picinek amikor haza lehez hozni?
3.) A picimnek adnak majd pelenkat vagy mig abban a par napban ottvagyunk a korhazban is en nekem kell vinni pelenkat, popsitorlot/kremet stb... ilyeneket? :)
Koszi elore is a valaszokat! :)
35+ 3 Hkm. :)
Nekünk az autós hordozó, egy body+hosszú ujjú rugi fölé+sapka elég volt, ezen kívül egy babatakaró. Márciusban született, kb. ilyesmi idő volt, ennyi elég volt neki hazáig. Egy cumisüveg is volt nálam, elhoztam a kórházban adott cukros vizet az útra a nagy pánikban, de oda is adtam neki, mert a tejem még nagyon kevés volt aznap.
(Két héttel korábban szültem, nem volt minden összekészítve, a mérete a babámnak két számmal nagyobb volt, mint amire számítottam ruhákban, ráadásul egy nappal előbb hazaengedtek, szóval kb. mindent apa pakolt be végül.)
Pelenkát, posositörlőt, krémet nem szoktak adni, ha nem viszel be, akkor hozatnak be, mert különben más babáktól vesznek "kölcsön".
A szüléshez találsz a neten listákat, kórházfüggő is, de nem érdemes nagybőrönddel menni, ha apa minden nap bemegy úgyis. Iratok, tusolós papucs, alsónemű, hálóruha, szülés utáni betét, wc papír és folyadék a legfontosabb. Aztán a tisztálkodási szerek és amiket majd hiányolsz, azokat viszik utánad.
Szia!
Amit én viszek a kórházba: köntös, törölköző 1 kicsi 1 nagy, zokni, bugyi, szülés utáni betét, evőeszköz, pohár, tisztálkodó szerek, töltő, papucs , 2 db 1 amiben zuhanyzol.
Másik táska amit a szülőszobára viszek: ásványvíz, szívószál ( császár után könnyebb inni úgy), bugyi, betét, iratok.
Azt hiszem ennyi.
Legkésőbb pénteken indítják a szülést, úgyhogy én a babának: plüss rugi, body, vékony pulcsi, sapka, és egy vékonyabb bundazsák,ezt készítettem össze a babának.
Koszi szepen a valaszod :)
Csaszarozni fognak?
Lehet h engem is, mert 30 hetesen (akkor voltam utoljara) az uh-n meg farfekveses volt a baba.. de a doki azt mondta h ha nemfordul meg akkor csaszaroznak.. :)
Nem tudom melyik a jobb.. a rendes szules vagy a csaszar...?! :)
Boldog baba varast neked! :)
Igen nekem nagy esély van a császárra. Első gyermekem is úgy született. Hátha még befordul neked a baba.
Neked is boldog babavárást.
Nézd csak, az én kérdésem volt anno, mazsolázz belőle:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__szules..
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!