Erdeklne hogy kinek hogy ment a szülés. Mikor kell elindulni a kórházba? , és onnantol ahogy beerek mi történik majd velem? Es szules utan is Papirokat töltünk gondolom kapok szobát vagy nem tudom.
Nekem a beöntést 1x a szülésznő adta, 1x a nővér. Nem fáj, semmi extra, nekem kifejezetten jó volt, higy kitisztított, egész terhesség alatt székrekedéssel küzdöttem.
Az elsőnél borotváltak, pedig pont előző nap szörtelenítettem, de biztos maradtak kósza szálak, nem a szepségre mentem már az utolsó hetekben,a 2. szülésnel a 3-4 napos borostára azt mondta a szülésznő, ohh jó lesz az, nem is nyúlt hozzám.
A burokrepesztés nem tudom milyen, mindkétszer spontán repedt,semmit sem éreztem csak, hogy folyika lábamon a meleg víz.
Szülés után nekem beraktak egy kórházi betétet, de csak úgy a lábam közé, se bugyi, semmi +matracvédőt is tettek alám. Az osztályon már használhatod a saját betétedet,bugyidat,vagy vannak eldobhatós szülés utáni bugyik, gyógyszertárban lehet kapni.
3-as válaszoló voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!