Szülés után mennyi időt érdemes várni, ha kistesót szeretné vki?
Figyelt kérdés
Úgy értem, mennyi idő után lehet leghamarabb próbálkozni?2019. jún. 25. 22:37
11/13 anonim válasza:
Pár hónapot mindenképpen. Hadd élvezze előbb anyukád, hogy nagyi lett, ráér utána tesót szülni neked.
12/13 anonim válasza:
Nekem 5-6 mondott az orvos, pontosabban azt, hogy prhet korabban is, de ha tervezett a baba, akkor azert a fel evet erosen javasolja. Annyit is vartunk az elso gyerek utan, az elso honapban teherbe eatem, amikor nem vedekeztunk.
A terhesseg egyebkent sokkal konnyebb volt, mint az elso, gyakorlatilag semmi bajom nem volt vegig, az elsonel voltak problemak. Gyorsabbnak is tunt, hamar eltelt.
Fizikailag engem nem viselt meg, az elso utan sem maradt rajtam pl tulsuly, sportolok es az edzest is elkezdtem az elso szulses utan 6 hettel, masodik terhesseg alatt is csinaltam amig es ahogy jol esett. Szoval nem maradt nyoma annak, hogy ket gyereket szultem kis korkulonbseggel.
13/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a sok választ. Nem akarunk még kistesót (4 hónapos a kislányom), csak azért érdekel, hogy ha mégis szeretnénk, mikor érdemes próbálkozni.
2019. jún. 26. 10:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!