Milyen nevet érdemes választania egy kamasz fiúnak, ha Patrick volt az eredetei neve, de lány nevet szeretne helyette? Fontos, hogy az új név is "P"-vel kezdődjön?
Figyelt kérdés
2015. márc. 11. 21:01
3/20 anonim válasza:
Milyen kérdés ez? Magyarországon férfi csak férfi nevet viselhet, női nevét nem kaphat.
5/20 anonim válasza:
Egy helyen olvastam, hogy Jamesből Jamie lett.
Itt lehet Patrickból Petra.
6/20 anonim válasza:
Magyarországon kamszkent biztos nem, utolso
7/20 anonim válasza:
Ha betöltötte a 14. évét akkor választhat női nevet magának. Csak utána legalább egy évig azt a nevet kell használnia. Vagy rosszul tudom?
8/20 anonim válasza:
Hát nagyon rosszul. Először is csak és kizárólag nemnek megfelelő név adható /választható. Egy lány nem lehet pl Attila, ahogy egy fiú sem lehet Karolina.
18 év alatt csak a szülő kéresere valtozthat nevet, 18 felett önállóan kervenyezheti. De akkor sem lehet női neve, ha ferfi
9/20 anonim válasza:
Szerintem ez valami történethez kell. Ha Patrick akkor külföldi név: Pamela, Patricia, PAYTON,PENELOPE, PHEOBE, PRISCILLA
Bocsi ha rosszul értelmeztem a kérdést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!