Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Munkát szeretnék vállalni, de...

Munkát szeretnék vállalni, de a helyzetem kicsit speciális. Hogyan érdemes elkezdenem?

Figyelt kérdés
17 éves lány vagyok, és mindenképpen szeretnék valami munkát végezni, tapasztalatot szerezni. A gond annyi, hogy kemény fizikai munkát (napszám és társaik) nem javasolt végeznem az epilepsziám miatt. Suli mellett 10 szakkörre járok, egy része felkészítő, másik része önkéntesség, harmadik része tehetséggondozás, szeretnék állami támogatással bejutni egyetemre. Vagyis valami olyan munka lenne jó, amit tudok távolról is végezni, vagy aminek az időpontjába én is beleszólhatok, vagy nem 4-8-10 órában működő műszak. Gyerekekkel szívesen foglalkozok, az angol nyelv nagyon jól megy, C1 típusú nyelvvizsgám van, de azt hallottam, hogy fordításra nincs túl nagy igény. Korrepetálni talán tudnék, nem tudom, igény volna-e rá. A kommunikációs képességeim jók. Meg maradnak az általános munkák, szórólapozás, levélsöprögetés, takarítás... Egy 25000 fős mezőgazdasági városban élek, szerintetek merre érdemes elindulnom, érdeklődnöm.

2014. máj. 8. 20:41
 1/9 anonim ***** válasza:
52%
Írj egy jó könyvet, add ki, külföldön is add ki, és mindjárt dől a lé.
2014. máj. 8. 20:44
 2/9 anonim ***** válasza:
Hol laksz?
2014. máj. 8. 22:31
 3/9 anonim ***** válasza:
bébiszitterkedés
2014. máj. 9. 08:00
 4/9 anonim ***** válasza:

> Meg maradnak az általános munkák, szórólapozás, levélsöprögetés, takarítás

A szabadtéri munka veszélyes lehet, hiszen bármikor rohamot kaphatsz, és az emberek részegnek vagy betépettnek néznek.

Számítógépes távmunkát olyat vállalj, amilyet már megbízható betegtársad eredményesen végez. Teli van az internet szélhámos távmunkákkal, mint például ez.

[link]

2014. máj. 9. 12:49
 5/9 anonim ***** válasza:

"Suli mellett 10 szakkörre járok, egy része felkészítő, másik része önkéntesség, harmadik része tehetséggondozás, szeretnék állami támogatással bejutni egyetemre."

Nem kötekedni szeretnék, csak rettentően kíváncsi lettem: ezek mellett neked hogyan, mikor lenne időd dolgozni?

2014. máj. 9. 15:34
 6/9 anonim ***** válasza:
Inkabb az a kerdes h minek akarsz dolgozni? Van eleg dolgod. Ha meg a penz kell, akkor adj le a mar meglevokbol. Ha oneltrajzba akarsz valamit, olyat nem fogsz talalni, es az onkenteskedesnel nincs jobban mutato dolog.
2014. máj. 9. 18:46
 7/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek a válaszokat, bocsi, hogy későn reagálok! :)

#1: Ha olyan egyszerű lenne! :D

#2: Nem szeretném kiadni, Bács-Kiskun megye elég?

#3: Nem rossz ötlet! :)

#4: Köszi, hogy felhívtad a figyelmet a fake portálra. Szerencsére az én epilepsziám még nem olyan súlyos, gyógyszer mellett elvan, csak nem szabad feszegetni a határokat.

#5: Távmunka menne. Lefordítani egy rövid levelet (ha lenne rá kereslet) nem olyan sok idő. Van olyan napom, amikor szakkörökkel együtt csak 2-ig vagyok suliban, de általában 5-6 órára haza szoktam érni más napokon is, hétvégém nagy része szabad... Tehát össze bírnám hangolni talán.

#6: Igazából zsebpénzkeresés miatt... És a tapasztalat azért... :) Köszi! :)

2014. máj. 9. 22:28
 8/9 anonim ***** válasza:
Szegeden tudnék munkát péntek-szombat este, de így sajna..:(
2014. máj. 10. 09:51
 9/9 A kérdező kommentje:
55 km-re van tőlünk. :/ Azért köszi, jó fej vagy. :)
2014. máj. 10. 18:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!