Munkát szeretnék vállalni, de a helyzetem kicsit speciális. Hogyan érdemes elkezdenem?
> Meg maradnak az általános munkák, szórólapozás, levélsöprögetés, takarítás
A szabadtéri munka veszélyes lehet, hiszen bármikor rohamot kaphatsz, és az emberek részegnek vagy betépettnek néznek.
Számítógépes távmunkát olyat vállalj, amilyet már megbízható betegtársad eredményesen végez. Teli van az internet szélhámos távmunkákkal, mint például ez.
"Suli mellett 10 szakkörre járok, egy része felkészítő, másik része önkéntesség, harmadik része tehetséggondozás, szeretnék állami támogatással bejutni egyetemre."
Nem kötekedni szeretnék, csak rettentően kíváncsi lettem: ezek mellett neked hogyan, mikor lenne időd dolgozni?
Köszönöm mindenkinek a válaszokat, bocsi, hogy későn reagálok! :)
#1: Ha olyan egyszerű lenne! :D
#2: Nem szeretném kiadni, Bács-Kiskun megye elég?
#3: Nem rossz ötlet! :)
#4: Köszi, hogy felhívtad a figyelmet a fake portálra. Szerencsére az én epilepsziám még nem olyan súlyos, gyógyszer mellett elvan, csak nem szabad feszegetni a határokat.
#5: Távmunka menne. Lefordítani egy rövid levelet (ha lenne rá kereslet) nem olyan sok idő. Van olyan napom, amikor szakkörökkel együtt csak 2-ig vagyok suliban, de általában 5-6 órára haza szoktam érni más napokon is, hétvégém nagy része szabad... Tehát össze bírnám hangolni talán.
#6: Igazából zsebpénzkeresés miatt... És a tapasztalat azért... :) Köszi! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!