Nem tudom pontosan, de szerintem 6 hét után siman teherbe eshetsz. Már ha ki írjátok a 6 hetet szex nélkül. Ilyen gyorsan szeretnétek kistesót?Bocsi a kérdést, de én el nem tudnám képzelni, h a most 10 hós babám mellett legyen még 1 gyerkőc.
2019. jún. 25. 22:43
2/13 anonim válasza:
Hallod ha mar most a kovetkezo baban agyaltok eszmeletlen nagy tiszteletem. Nekem eleg ezzel az eggyel is ejszakazni es persze a szulesem egy pokol volt .. Nem leszel semmi ket kisbaboval :) hat hetutan mar lehet probalkozni szerintem :) de inkabb orvost kerdezz nehogy baj legyen
2019. jún. 25. 22:51
3/13 anonim válasza:
Az orvosok azt mondjak 6 hónap után lehet újra próbálkozni.
2019. jún. 25. 22:53
4/13 anonim válasza:
6 hét altalaban kell a szervezetnek.
Császár utan egy évet szoktak javasolni az újabb teherbeeses előtt, huvelyi eseten meg sztem ahogy neked jo a hat het utan. (sokaknak még amugy akkor peteerese sincs azonnal)
2019. jún. 25. 22:56
5/13 anonim válasza:
Ez nagyon egyeni, nekem az orvosom mar a hat hetes kontrollon azt mondta, hogy testi akadalya nincs (de 6 honapnal elobb nem ajanlotta o sem). Van, ahol 9 honapot-1 evet mondanak, fugg attol is, hogy hogyan szultel.
2019. jún. 25. 23:02
6/13 anonim válasza:
3-as vagyok ezt a választ internetről másoltam be:
"Ha a terhességek között túl rövid időt hagynak, nő a koraszülés, a kis születési súly esélye, valamint a csecsemő- és a gyermekágyi halandóság valószínűsége. A kutatók tehát arra jutottak, hogy ha az anyák kis korkülönbséggel szeretnének gyereket, ideális esetben az első szülés után 12-18 hónapot érdemes várniuk az új terhességgel."
A legjobb ha orvosodtól kérdezed meg, mit ajánl, ne itt kérdezd.
2019. jún. 25. 23:11
7/13 anonim válasza:
Nálunk akkor fogant meg a kicsi, amikor 4 hónapos volt a nagy. Csodálatos, problémamentes terhességem volt, szép szülésem és imádom a 2 babás életünket. 😊
2019. jún. 26. 01:27
8/13 anonim válasza:
Függ attól, hogy hogy szültél.
Én a 6 hetes konrollon rákérdeztem a dokimnál.
Nekem azt mondta 6 hónap.
Annyi miminum kell, hogy a tartalékok feltöltődjenek.
10 hónap után úton a tesó.
Előtte voltam vérképen, azokon a tartalékokon kellett volna dolgozni még.
2019. jún. 26. 06:26
9/13 anonim válasza:
Azt szokták mondani, hogy 9 hónap kellett a szervezetnek ahhoz,hogy felkészüljön a szüléshez,9 hónap is kell a teljes regenerálódáshoz
2019. jún. 26. 06:29
10/13 anonim válasza:
Ahogy írták, testi akadálya nincs 6 hét után. De van egy pár anyuka a környezetemben, akik hamar estek újra teherbe... hát figyelj, őszinte leszek. Biztos van kivétel, de akiket én látok, úgy le vannak amortizálva testileg, hogy hihetetlen. Jelentős súlytöbblet, mert az első után se volt idő se rá, hogy lemenjen. A hasizmuknak esélye sem volt normálisan záródni, ezért kb 6 hónapos terhesnek néz ki mindegyik. A hajuk iszonyatosan hullik, sápadtak, beesett arcúak. Sokkal szarabbul néznek ki, mont azok a nők, akik vártak legalább megközelítőleg egy évet, gondolom nem véletlenül. Egy terheség hatalmas megterhelés a testnek, kell idő, hogy regenerálódjon, még ha fizikailag képes is vagy kihordani a következőt, lesz nyoma a túl rövid időnek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!