Kiírnád facebookra (sok ismerősöd van), hogy 6 perces fájásaid vannak, majd 4 perces fájásaid, stb?
Még a terhességemet sem írtam ki.
Viszont vannak olyan facebook csoportok amik kismamáknak vannak, annak megfelelően, hogy mikorra vagy kiírva, így veled egyidős terhesekkel tudod megosztani a tapasztalataidat. Itt egy régóta összeszokott csapat van és sokan írták már már ki, hogy elfolyt a magzatvíz, X perces fájások vannak stb. Itt nem érzem gáznak. Eddig is támogattuk egymást, a szülésnél is drukkolunk mindenkinek aki kiírja előre.
Hát az fura lenne,valószínű elcsodálkoznának!Fiú létemre!😉
Amúgy meg úgy gondolom eléggé nem tartoznak az ilyen dolgok másra! Nem tudom ki kiváncsi rá, a párján kívűl ennyire a részletekre!
Van ilyen ismerősöm, bar nem ennyire durván csapatta, csak azt, mikor elindultak, majd a kórházból a szülőszobáról irt, aztán miután megszült.
Ő dolga, mit csinál, de számomra nem egy olyan dolog, amit közölnék.
Gyerek megszületett valahogy,aztán jött a fotóáradat.
Csak egyet nem értek : ha véletlenül komplikáció adódik közben,esetleg a gyerek meghal közben,mit írt volna ki a végére ?
Láttam már olyat, hogy a kislánya haláltusáját írta ki.
Régóta beteg volt, a város gyűjtést is rendezett számára. Gondolom úgy érezte, hogy ezért cserébe tudatja azokkal, akik drukkoltak a kislány gyógyulásában.
De számomra akkor is bizar volt, hogy a város csoportjába írogatta.
Az általad említett is az. Jó dolog osztozni örömben és bánatban, de maradjon ez még szűk körben. A facebook nem az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!