Milyen érzest vált ki belőled, ha meglátod, hogy egy ismerősöd terhes képet posztolt magáról a facebookra?
Figyelt kérdés
2018. dec. 28. 07:44
1/15 anonim válasza:
Általában örülök neki, és gratulálok a kép alatt.
Nincsenek olyan ismerőseim, akikre nem vagyok kíváncsi, azokat töröltem.
2/15 anonim válasza:
Semmilyet. Ha közeli barát, rokon, ismerős, akkor nyilván eleve tudok róla, ha meg távolabbi, akivel mára már élő kapcsolatom alig, akkor konkrétan nem érdekel. Nem szoktam ellágyulni sem ettől, sem az eljegyzéses, esküvős bejegyzésektől. Jobban belegondolva amúgy nem emlékszem, hogy a 2005-ös, még angol nyelven üzemelő FB-ra való regisztrációm óta egyetlen ismerősöm is posztolt volna ilyet, mármint terhességet és eljegyzést, esküvőt talán páran igen, vagyis a házasságkötés tényét.
3/15 anonim válasza:
Semmilyet. Van egy pár terhes ismerősöm, akiről régebben tudom. Azoknak már gratuláltam, viszonr van olyan ismim is, aki plusszal kezdte a terhességét, félidőn túl van, posztolgatja a hasát, de nem látszik semmi, mert szegény hasra hízott régen is, mégis dícsérik, hogy szép a hasa, pedig nem egyértelmű. Én is csak gratulálok, aztán annyi.
4/15 anonim válasza:
Semmit. Mit kellene, hogy kiváltson? Max megjegyzem magamban, hogy mmilyen jól vagy rosszul néz ki
5/15 anonim válasza:
Azt, hogy csak nagyon primitív ember posztolja, hogy mekkora a hasa. A terhesség egy nőnél természetes és magánügy, nem tartozik az egész világra. Gratulálni majd akkor illik, ha megszületik a baba.
6/15 anonim válasza:
"A terhesség egy nőnél természetes és magánügy, nem tartozik az egész világra." => Sztem az ismerősök nem az egész világ. De akkor minden más is magánügy, ne posztoljon senki semmit.
Mondom ezt úgy, hogy nem szokásom az ilyesmi, talán 2x raktam ki ilyen képet a terhességem alatt, egyik, mikor a félidőt töltöttem, meg egyszer a végefelé.
7/15 anonim válasza:
5-ös válaszolóval értek egyet. Én is kismama vagyok de nem várok érte elismerést. Azért szülök mert családra vágyom a szerelmemmel nem pedig azért hogy kiposztolhassam a Facebookra.
8/15 anonim válasza:
5-ös. Elárulom, van olyan beállítás Facebookon, hogy csak az ismerőseid látják, amit posztolsz. Aztán meg nem kell boldog boldogtalant bejelölni, és máris nem látja az egész világ, csak egy kisebb csoport, akiket érdekel is. Mintha ez lenne alapjáraton a közösségi oldal lényege...
9/15 anonim válasza:
Egyetlen egy ismerősöm váltott ki belőlem egy olyan érzést, hogy ez már szánalmas. Meztelen képet posztolt épp hogy el birta takarni a mellét és a nemi szervét. Sztem ez gáz... A többi ízléses haspuszilgatos képpel nekem nincs gondom
10/15 anonim válasza:
istenem !
miért kell szaporodni ! és részvétet kívánok a kép alá
:DDDD
komolyan meg örülök nekik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!