Milyen érzest vált ki belőled, ha meglátod, hogy egy ismerősöd terhes képet posztolt magáról a facebookra?
En örülök neki , most nagyon sok ismerősöm kismama , főleg volt osztálytársak , mindenkinek gratulálok de ők ezt kulturáltan teszik közzé :) pl nekem a meztelen hasas képek már túl mennek a határon.
Énis kismama vagyok én mondjuk a hasamrol meg a babarol Uh képet nem teszek ki , mi kiscipos képpel tettük közzé a hírt :)
Őszintén szólva amíg csak terveztük a babát és rendezgettük az életünket, hogy minden meglegyen mire élesben belevágunk a babaprojektbe addig nekem borzasztóan rosszul estek ezek a képek. Főleg olyanoknál akikről tudtam, hogy csak becsúszott vagy ilyesmi, tehát tudtam, hogy félvállról ment náluk ez a téma... Kb csak azoknak tudtam őszintén örülni, akikről tudtam, hogy mennyit küzdöttek, hogy összejöjjön. De egyébként igen, rohadt irigy voltam, mert nagyon vágytam én is babára.
De mióta terhes vagyok ez teljesen elmúlt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!