Dr. Gulyás István ( ÁEK ) mennyit kér egy szülésért?
/Illetve ti mennyit adtatok?/
A magánrendelésére járok ott egy alkalom 10eFt, de én nem tudom a 10x-t adni a szülésre amit mondani szoktak, hogy "illik". Én maximum 50e-t fogok tudni adni.
Esetleg tapasztalatok? Szüléssel kapcsolatban is írjatok! Milyen volt?
A doki nagyon jó választás!
Én 50 ezret adtam neki tavaly, ennyim volt.(Császár lett sajna) Most ismét hozzá járok:) Szerintem most is ennyit fogok.
07.29.-re ( már csak 2 hét!:)
Eddig nem mondta a doki hogy mennyit kérne...úgyhogy ezért is tettem fel a kérdést.
Te is a magánrendelésére jársz/jártál?
Szülésnél milyen volt?
Szia!
Nagyon kedves volt végig. Sima szülésnek indult, de 8 óra alatt nem tágultam semmit, pedig már megemelték az oxytocin adagomat is:( Indított szülés volt, mert a kisfiam a 41. héten sem akart kibújni, és problémám volt a vérnyomásommal is. A műtét alatt végig beszélgetett velem, kedves volt és megnyugtató. Most megint vele fogok szülni, természetesre készülünk! Remélem sikerül! Igen magánrendelésre járok. Én csak novemberben szülök. Már alig várom:) Ügyes leszel! Majd írj, ha beindult!
07.30.-án megszületett a kisfiam 3720 grammal és 56 cm-vel.
Hát sajnos 14 óra után császár lett, de minden rendben volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!