Miért tart annyi kismama a császármetszéstől?
Az oxigénhiány inkább hüvelyinél lép fel.
A császárnál meg hiába vagy fent nem érzel semmit.
Köszönöm a válaszokat!
Én rettegek attól, hogy tűt szúrnak a gerincembe, de a felnyitás gondolata sem valami csábító. A családomban hüvelyi szülés után a nők szinte azonnal ültek, mászkáltak, ellátták a babát, és mindenki hamar regenerálódott.
Anyukámat a császár közben kétszer kellett újraéleszteni, vérátömlesztésre volt szüksége, igaz ez 25 éve volt. Másnak az érzéstelenítő helye azóta is fáj, gerincsérve lett. A harmadiknak kb. 7 hónapos terhes hasa maradt. És még sorolhatnám. Nem akkora buli a császár sem. Ha szükség van rá, akkor naná, csinálják!
Tévedsz, a császárnál sokkal több a komplikáció.
Pl. egy kolléganőmnek egy nagy vágás volt az arcán. Azt mondta császárral született, és a doki belevágott az arcába. Még jó, hogy a szemét nem szúrta ki.
Másik ismerősömnek átvágtak valami ideget, és nem érezte, hogy mikor kell pisilnie, 2 óránként ment wc-re, aztán vagy tudott pisilni, vagy nem.
Sokkal nehezebb felgyógyulni belőle, azt hallottam.
Én személy szerint azt nem értem, aki nem akar hüvelyi úton szülni, hanem legyen császár. Persze, ha van egészségügyi oka, akkor érthető, de csak azért, mert félnek a szüléstől, hülyeség. Ez egy műtét, attól én sokkal jobban félnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!