HAJNALKAA18 kérdése:
Van aki kismama jelenleg és Dr. Svéd Attilához jár? Vélemények?
Figyelt kérdés
Érdemes nála szülni?
Mennyit kér?
Mennyire alapos?
2019. ápr. 27. 22:25
1/2 anonim válasza:
Igaz nem most hanem 3 éve. Én amióta orvoshoz járok csak hozzá megyek. Nála is születtem. Én alaposnak találtam de nem áll le jopofizni. Fogadott orvosom volt. Munkaidő után is bentmarat amíg vajudtam. Ha tehetném újra öt választanám. Ha kérdésed van írj nyugodtan privát uzenetet
2/2 anonim válasza:
A második kislányom nála született márciusban.Egyáltalán nem volt a terhesgondzás során alapos,mindig elfelejtette amit előzőleg megbeszéltünk.A vizsgálat során kb. 5 percet töltöttem bent mindig.6000 Ft 5 percért..Tőmondatokban válaszolt,ha kérdeztem valamit.Programozott császár volt az előző miatt,melynek az időpontját ügyeleti idejére tette,de mikor aznap bejött,nem emlékezett,hogy aznapra beszéltük neg.A kórházban egyszer sem vizsgált meg,a babát nem nézte meg.Egyszer szólt be a folyosóról,hogy mikor szedi ki a varratot.Majd egyet bent hagyott,ami váladékozni kezdett.Elég volt belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!