Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Miért fáj a szülés? (kérdésed...

Miért fáj a szülés? (kérdésed túl rövid pfff)

Figyelt kérdés
Ha olyan nagyon természetes meg minden, akkor miért úgy működik, hogy egy csomóan sikítoznak, meg durva érzéstelenítők kellenek meg, meg fú de fáj meg ilyenek? Miért nem oldotta meg úgy a természet, mint mondjuk (hülye példa) de a kakálást vagy ilyesmit? Vagy, ha hagynák teljesen természetesen lezajlani, semmivel sem gyorsítanák, semmi infúzió meg ilyenek, akkor jobb lenne?
2010. júl. 7. 20:20
1 2 3 4
 31/37 A kérdező kommentje:
Akkor az összes többi állat miért vajúdik, meg ilyenek? Azok is bűnbe estek vagy mi a fene? Nekem tényleg nem magyarázat a Biblia. Semmire.
2010. júl. 13. 19:01
 32/37 anonim ***** válasza:
16:23-as! Nem "ember" vagyok hanem nő, te meg tiszta paranoiás vagy, kezeltesd magad! Amúgy meg a hitbuzgó katolikus elnevezésben nincs is semmi bántó, semmi gond azzal ha valaki hívő. Azért mertem feltételezni hogy hívő vagy mert a bibliával magyaráztad a fájdalmas szülés fájdalmasságát. Dehogy ezen miért kaptad fel a vizet azt már csak te tudhatod...
2010. júl. 14. 14:10
 33/37 anonim ***** válasza:

Kerdezo:Te kerdeztel valamit es valaszt vartal a kerdesedre.Sejthetted volna,hogy fogsz olyan valaszt is varni de akkor meg nem kell kerdest feltenni ha csak lehurrogni tudod a valaszolokat.Ennyire egyszeru.Ez egy olyan oldal ahol mindenki elmondhatja a velemenyet meg en is.

Az utanam valaszolonak irnam:Hat csak nevetni tudtam rajtad.Azert gondold vegig: ir valaki egy valaszt es te egybol belekotsz az illeto valaszol neked es te egybol "vedekezo allasba" vonulsz.Majd a masik valaszolot nevezed paranoiasnak.Igy vegig gondolva ki az valojaban?Egyertelmu a valasz,szerintem.

Amugy a katolikus vallason kivul van meg nehany vallas, en pl. baptista vallasu vagyok.

Reszemrol ez a kerdes es veled valo vita is le van zarva!

2010. júl. 14. 17:38
 34/37 A kérdező kommentje:

Miért hurrogok le? Már ne haragudj, de itt mindenki szépen leírja mit gondol, te meg kinyilatkozod, hogy pedig akkor is a Bibliában van az igazság. Hadd ne értsek/értsünk már egyet vele, te háborodtál fel azon, hogy nem mindenki hisszük el ezt a magyarázatot.

Egyébként érdekes, én csak lehurrogni tudok. Mit is hurrogtam le? Ja, hogy feltettem egy kérdést arról, hogy akkor az állatoknak is miért fáj? Ők nem estek bűnbe úgy tudom. Akkor magyarázd már meg ezt is.

2010. júl. 14. 17:41
 35/37 anonim ***** válasza:
Jól van, örülök hogy nevettél az egészséges... Én már nevetni sem tudok rajtad pedig valójában röhejes mit össze puffogsz a szerencsétlen egy mondatos hozzászólásom miatt amiben a világon semmi provokatív vagy bántó nem volt. És még én védekezem... Nem tudom egy egy éves gyerek mellett hogy lehet úgy unatkozni hogy folyton visszajársz ide replikázni.
2010. júl. 14. 17:51
 36/37 anonim válasza:
Én fájdalom csillapítókkal szültem mert folyton azzal takaróztak az orvosok, hogy oxigén hiányos lesz( hála a jó istennek egészséges). És így is nagyon fájt de semmi pénzért nem cserélném el azt a pillanatot mikor meglátom az olyan régen várt kis csodabogarat! Ismét terhes vagyok a 2-kal, és ha fájdalmak közepette kell megszülnöm akkor is megteszem! Mindennek oka van!
2010. júl. 15. 23:35
 37/37 A kérdező kommentje:
Ami okot épp it kutatok/kutatunk! :))) Szép szülést Neked!
2010. júl. 15. 23:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!