Miért fáj a szülés? (kérdésed túl rövid pfff)
Kerdezo:Te kerdeztel valamit es valaszt vartal a kerdesedre.Sejthetted volna,hogy fogsz olyan valaszt is varni de akkor meg nem kell kerdest feltenni ha csak lehurrogni tudod a valaszolokat.Ennyire egyszeru.Ez egy olyan oldal ahol mindenki elmondhatja a velemenyet meg en is.
Az utanam valaszolonak irnam:Hat csak nevetni tudtam rajtad.Azert gondold vegig: ir valaki egy valaszt es te egybol belekotsz az illeto valaszol neked es te egybol "vedekezo allasba" vonulsz.Majd a masik valaszolot nevezed paranoiasnak.Igy vegig gondolva ki az valojaban?Egyertelmu a valasz,szerintem.
Amugy a katolikus vallason kivul van meg nehany vallas, en pl. baptista vallasu vagyok.
Reszemrol ez a kerdes es veled valo vita is le van zarva!
Miért hurrogok le? Már ne haragudj, de itt mindenki szépen leírja mit gondol, te meg kinyilatkozod, hogy pedig akkor is a Bibliában van az igazság. Hadd ne értsek/értsünk már egyet vele, te háborodtál fel azon, hogy nem mindenki hisszük el ezt a magyarázatot.
Egyébként érdekes, én csak lehurrogni tudok. Mit is hurrogtam le? Ja, hogy feltettem egy kérdést arról, hogy akkor az állatoknak is miért fáj? Ők nem estek bűnbe úgy tudom. Akkor magyarázd már meg ezt is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!