37hetesen reggeli rosszullét?
35 hetes múltam és pár napja ugyanezt érzem, sőt tegnap már azthittem lázas leszek, de nem. Talán attól van, mert a baba nagy és folyamatosan nyomja a gyomrot. Én erre gondolok, de bármi is az ok, már nálad nem lehet gond, mehetsz is szülni.
Nekem még egy hetet ki kell húzni a visszatartókkal.
Szóval neaggódj, a baba kész a kinti életre.
Addig szedhetsz b6 vitamint, de magnéziumot ne!
Én a 38. hétben vagyok és én az elmúlt három hétben ezzel szenvedtem, most két napja szűnt meg, azóta viszont egy lovat is megennék...
Még fogytam is az elmúlt hetekben. Egyébként a terhesség elején én soha nem voltam rosszul. Nekem tutira a gyomrom miatt volt, hogy nagy már a baba, nyomja a gyomromat, a nyelőcsövem is folyamatosan fájt a gyomorsavam miatt és ha valamit ettem, akkor az nagyon gyakran visszajött. Emiatt már semmit sem kívántam, nem volt kedvem enni, gyakran éhes voltam, de nem mertem kísérletezni az evéssel, mert általában nem volt jó vége. Csak a tejet és a sima kiflit tudtam jóízűen elfogyasztani. De a héten nagyon leszállt a pocakom és megszűnt a probléma, szerintem nektek is ez lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!