Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » 38. héten vagyok, néhány...

38. héten vagyok, néhány órája elég össsze-vissza, de erősödő fájásokkal. Ez már lehet, hogy a mi napunk?

Figyelt kérdés
Babám ma nagyon csendben volt, mondhatni meg sem mozdult, csak csuklott. Lehet, hogy már ma együtt leszünk, külön? Vagy még hosszú napjaim lehetnek hátra. Olyan türelmetlen vagyok. Az is zavar, hogy nem mocorog, csak folyton csuklik.
2008. nov. 11. 19:23
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Biztos hogy csulik? nem lehet ez már össze húzodás? Szerintem ha van dokid akkor hívd fel ha ez zavar, ha meg nincs akkor hívd fel a védönöt vagy a helyi nögyógyászt. (ha van dokid nyugottan hzívhatod)

de igen akár még hetekig húzhatjátok. nekem pl egy héttel elött állandó elöfájásaim voltak, de nem sürüsödtek.

2008. nov. 11. 19:29
 2/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Egyáltalán nem biztos, hogy ez már a szülés lesz! Bár most nézem, hogy tegnap tetted fel a kérdést, azóta már biztosan eldőlt:))))

2008. nov. 12. 07:33
 3/4 A kérdező kommentje:
Eldőlt... MÉg mindig egyben, a fájások maradtak. Talán ma...
2008. nov. 12. 09:07
 4/4 anonim ***** válasza:
Szia! Az első babámnál nekem is a 38. héten kezdődtek az ilyen jellegű tünetek, minden egyes nst után azt hittük, bent tartanak a kórházban mert aznap már baba lesz, aztán végül csak a 41. hétre született a kislányom! Tarts ki még egy kicsit! :)))
2008. nov. 12. 12:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!