Szülés előtt mennyivel jelentkezett nálatok hasmenés?
Ma töltöttem a 39. hetet, már 2-3 napja minden étkezés után és éjszakánként is hasmenésem van. Összeszedtem valamit, vagy ez már azt jelenti, hogy valami alakul?
Köszi a válaszokat!
Első gyerekkel aznap reggel, de volt mellé tágulásos vérzésem és gyenge rendszertelen fájásaim, éjjel indult be rendesen.
Másodikkal 5-6 perces fájásoknál megrepedt a magzatburok, onnantól hányás-hasmenés, minden, addig semmi.
De mivel én extrém módon székrekedéses voltam terhesen pláne a 3. trimeszterben pláne a másodikkal, furcsa lett volna, ha napokkal előtte jelentkezik nálam.
De nálad hogy minden étkezés után is és éjszaka is napok óta, lehet inkább vírus (de ettől függetlenül beindulhat a szülésed még ma is...)
Elso gyereknel aznap volt koradelutan es ejjel folyt el a magzatviz (fajas nem volt meg akkor).
A masodik gyereknel nem volt.
A harmadik gyereknel inditottak a szulest, de lassan es akkor volt hasmenesem amikor a gyengebb, ritkabb fajasok kezdodtek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!