Szerdán volt egy terhesség megszakitásom rá péntekre gyakori hasmenés hányinger erös hasfajás rosszullét jelentkezett ez baj lehet? :O
Figyelt kérdés
2016. ápr. 16. 22:11
1/4 anonim válasza:
Hasmenés, hányinger még nem lenne gond. De az erős hasfájás ha nem múlik nézesd meg magad. Nekem azt mondta doki, ha erős görcs, láz lép fel akkor azonnal menjek vissza. Hasfájás volt nekem is műtét után pár napig, de nem volt eszeveszetten erős.
2/4 anonim válasza:
Nekem csak műtét után fájt de bevettem egy gyógyszert és el is múlt. Aztán meg 1 2 x KICSIT megszedultem mikor hirtelen felálltam.Szerintem már rég el kellett volna menned orvoshoz.
3/4 A kérdező kommentje:
Hasfajast megszüntette a fájdalomcsillapitó mèg az nap mar a hasam se ment tegnap szedek normaflort ...remelem nincs baj
2016. ápr. 17. 07:26
4/4 anonim válasza:
Szerintem menj el orvoshoz ez nem normális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!